POCO X3 NFC / Ο νέος mid-range βασιλιάς κυκλοφορεί σύντομα!

Περίληψη: Η επόμενη POCO συσκευή που θα φτάσει στο Public είναι το POCO X3 NFC. Μέχρι να κυκλοφορήσει, ας δούμε τι περιμένουμε από το νέο mid-range smartphone!

Η κυκλοφορία του (σχεδόν θρυλικού) Pocophone F1, της πρώτης POCO συσκευής από τη Xiaomi, κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα στη μεσαία κατηγορία συσκευών προσφέροντας flagship specs σε τιμή mid-range smartphone. Όταν, λοιπόν, πλησιάζει η ώρα για την κυκλοφορία νέου POCO δεν μπορούμε παρά να ανυπομονούμε. Ποιο smartphone είναι αυτό που θα κυκλοφορήσει; Το POCO X3 NFC, το οποίο θα γίνει σύντομα διαθέσιμο στο Public!

Η νέα συσκευή αναμένεται να φέρει ξανά τα πάνω-κάτω στη μεσαία κατηγορία, χάρη στα δυνατά specs της. Το POCO X3 NFC θα εξοπλίζεται με Snapdragon επεξεργαστή από την Qualcomm για γρήγορη απόδοση, μεγάλη οθόνη με πολύ μικρά bezel και κάμερες για κάθε περίσταση. Το νέο POCO θα εξοπλίζεται με 4 κάμερες στην πίσω πλευρά, όπως μπορείς να δεις και εσύ! Το σύστημα αναμένεται να περιλαμβάνει αισθητήρες wide και ultra-wide, με τους επιπλέον αισθητήρες να βοηθούν σημαντικά σε κοντινές λήψεις και πορτραίτα.

Η οθόνη της συσκευής θα ξεπερνά -λογικά- της 6,5" και η μπαταρία θα είναι πολύ μεγάλης χωρητικότητας. Ως προς την οθόνη ξέρουμε ότι θα έχουμε ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz & 450 nits typical brightness, που θα εξασφαλίζουν πολύ ομαλή πλοήγηση και απολαυστικό gaming. Τι άλλο γνωρίζουμε; Σίγουρα θα υπάρχει NFC στη συσκευή, όπως αποκαλύπτει το όνομα του μοντέλου. Επιπλέον το POCO X3 NFC θα διατηρήσει τη θύρα 3,5 χιλιοστών για ενσύρματη σύνδεση ακουστικών ενώ η φόρτιση θα γίνεται από θύρα USB Type-C.

Όλες οι λεπτομέρειες για το POCO X3 NFC θα γίνουν πολύ σύντομα γνωστές. Μείνε συντονισμένος στο Public Blog, για να μάθεις τα πάντα για το νέο δυνατό mid-ranger της Xiaomi!