Black Friday 2020: Ποια κινητά θα κερδίσουν τις προτιμήσεις;

Περίληψη: Έφτασε σχεδόν η ώρα για Black Friday κινητά! Οι προσφορές της Black Friday κάνουν την αγορά smartphone αυτή την περίοδο την πιο smart επιλογή.

Για αγορές τεχνολογίας το ξέρεις ήδη πως η Black Friday είναι η ημέρα που θα βρεις τις χαμηλότερες τιμές από ποτέ. Και όταν λέμε τεχνολογία, μία είναι η κατηγορία που ξεχωρίζει στο μυαλό όλων, τα κινητά. Τα smartphones είναι απαραίτητα στην καθημερινότητα όλων και οι προσφορές που θα βρεις την τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη είναι λογικό να σε βάζουν σε σκέψη για Black Friday κινητά. Ας τσεκάρουμε τι παίζει, λοιπόν, από όλους τους μεγάλους της αγοράς και τι θα θέλαμε να δούμε να «κατρακυλά» σε τιμή τη Black Friday 2020.

Black Friday & Xiaomi

Όταν σκεφτόμαστε σούπερ τιμές σε κινητά, η Xiaomi είναι η πρώτη εταιρία που μας έρχεται στο μυαλό. Το ότι οι τιμές της παίζουν σε πολύ ανταγωνιστικά επίπεδα δε σημαίνει ότι δε θα δούμε και Black Friday κινητά Xiaomi σε προσφορά. Πρόσφατα κυκλοφόρησε η σειρά Xiaomi Mi 10T η οποία λογικά δεν θα πέσει πολύ χαμηλότερα σε τιμή. Τα μοντέλα που περιμένουμε να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον είναι αυτά της σειράς Redmi Note 9, τα οποία είναι ήδη πολύ ανταγωνιστικά, και αν η τιμή τους γίνει ακόμα χαμηλότερη τότε θα γίνουν και best seller.

Black Friday & iPhone

Η Apple κρατά πάντα πιο «συντηρητική» στάση στο θέμα των εκπτώσεων. Τα ολοκαίνουργια κινητά iPhone 12 δεν θα είναι διαθέσιμα σε χαμηλότερη τιμή, αλλά, συνήθως τα Black Friday κινητά Apple που προσφέρονται σε προσφορά είναι εκδόσεις προηγούμενων ετών. Αυτό σημαίνει πως έχουμε πολλούς υποψηφίους για top Apple smartphone φέτος, ανάλογα με τις προσφορές που θα αποφασίσει η Apple. Αυτό μπορεί να είναι το iPhone XR, το iPhone 7 ή κάποια έκδοση του iPhone 11. Περιμένουμε τη Black Friday για να δούμε.

Black Friday & Huawei

Οι προσφορές από την πλευρά της Huawei είναι συνεχείς όλη τη χρονιά. Άρα και στις 27 Νοεμβρίου περιμένουμε δυνατά deals σε Black Friday κινητά Huawei. Οι συσκευές που αξίζει να περιμένεις σε περίπτωση που πέσουν σημαντικά σε τιμή είναι συνήθως τα δύο άκρα της γκάμας, δηλαδή τα low-end και τα flagship κινητά. Αν ψάχνεις κάτι τελείως οικονομικό για εσένα ή κάποιον δικό σου άνθρωπο, περίμενε τη Black Friday για να δεις αν θα υπάρξουν προσφορές στα κινητά της σειράς Huawei Y Series. Αν πάλι τρελαίνεσαι για mobile φωτογραφήσεις, τότε κάνε υπομονή μέχρι το τέλος Νοέμβρη, καθώς τα Huawei P Series διαθέτουν κορυφαίες κάμερες και μπορεί να τα αποκτήσεις με αρκετά χαμηλότερη τιμή στη Black Friday.

Black Friday & Samsung

Το ενδιαφέρον για τα κινητά της Samsung είναι πάντα τεράστιο, οπότε οι συσκευές της δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τη λίστα με τα δυνατά deals της Black Friday. Με το portfolio της Κορεάτικης εταιρίας να καλύπτει κάθε εύρος τιμής, περιμένουμε πως θα υπάρχουν προσφορές σε πολλά μοντέλα της γκάμας. Στο παρελθόν έχουμε δει ακόμα και τα νεότερα flagship κινητά Samsung να προσφέρονται οικονομικότερα στη Black Friday, οπότε δεν αποκλείεται ακόμα και τα smartphone της σειράς Samsung Galaxy Note 20 ή Samsung Galaxy S20 να συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο καταναλωτικό ενδιαφέρον στα Black Friday κινητά.

Από όποια εταιρία κι αν προέλθει το επόμενο κινητό σου, η Black Friday είναι η ημέρα για να το αποκτήσεις. Ο προορισμός για να το κάνεις δικό σου είναι τα καταστήματα Public και το public.gr. Το Public είναι αυτό που έφερε πρώτο τη Black Friday στην Ελλάδα και για ακόμα μία χρονιά σε περιμένει να αποκτήσεις Black Friday κινητά ή ότι άλλο χρειάζεσαι από τεχνολογία, ψυχαγωγία και πολλές ακόμα κατηγορίες προϊόντων.

Για να οργανώσεις καλύτερα τις αγορές σου, πήγαινε στην ειδική σελίδα Black Friday του public.gr για να επιλέξεις τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Αν δεν είσαι σίγουρος ποιες να επιλέξεις, τότε βρες πρώτα τι Black Friday τύπος είσαι και μετά κάνε τις εξυπνότερες Black Friday αγορές.