«Το τέλος του κόσμου», εκδόσεις Key Books: Πόσο... χειρότερα μπορεί να πάει το 2021;

Περίληψη: Νόμιζες ότι το 2020 ήταν δύσκολο; Το 2021 μπορεί να σου αλλάξει άποψη! Το Bob Studio σκέφτηκε 12 σενάρια για το τέλος του κόσμου και τα έβαλε σε ένα ξεκαρδιστικό ημερολόγιο. Μπες στην κλήρωση και απόκτησέ το!

Το τέλος του 2020 πλησιάζει και όλοι ελπίζουμε ότι με τον ερχομό του 2021 θα επιστρέψει η αισιοδοξία στη ζωή μας. Τι θα γινόταν, όμως, αν το 2021 συνέχιζε στην ίδια -ή ακόμα χειρότερη- πορεία; Αυτό βάλθηκε να απαντήσει το Bob Studio, το οποίο σχεδίασε ένα ξεκαρδιστικό ημερολόγιο για τους διάφορους τρόπου ςμε τους οποίους μπορεί να έρθει το τέλος του κόσμου μέσα στην επόμενη χρονιά.

Το ελληνικό design studio εμπνεύστηκε από όσα ζήσαμε τους τελευταίους μήνες και αποφάσισε να προσεγγίσει με μια γερή δόση χιούμορ όσα περάσαμε και όσα μας περιμένουν. Το αποτέλεσμα είναι 12 πιθανά και απίθανα σενάρια, με τα οποία μπορεί η ανθρωπότητα να χαθεί το 2021. Το ημερολόγιο αυτό δεν φτιάχτηκε με απαισιόδοξη ματιά όμως – το ακριβώς αντίθετο.

Το ημερολόγιο Το Τέλος του Κόσμου δεν σκέφτεται μόνο μεγάλες καταστροφές, σκέφτεται και πώς η ανθρωπότητα θα σωθεί από αυτές. Κάτι που κάνει αιώνες τώρα. Δημιουργώντας τα πιο ευφάνταστα σενάρια εξαφάνισης, το ημερολόγιο που κατασκεύασε το Bob Studio μας υπενθυμίζει ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Και τώρα, φυσικά, θα αναρωτιέσαι ποια καταστροφή κρύβει καθένας από τους επόμενους 12 μήνες. Δεν θα σου τις αποκαλύψουμε όλες, γιατί δεν θέλουμε να σου χαλάσουμε την έκπληξη, μόλις λάβεις το νέο σου ημερολόγιο, αλλά μπορούμε να σου δώσουμε μια καλ΄ξ ιδέα. Το 2021 μπορεί… οι αγελάδες να πάρουν την εκδίκησή τους ή να επιτεθεί στη Γη ο Avozilla. Ποιος είναι ο Avozilla; Θα το καταλάβεις μόλις ξεφυλλίσεις το νέο σου ημερολόγιο Το Τέλος του Κόσμου. Κάθε σελίδα συνοδεύεται από δημιουργικά σκίτσα, που κάνουν τα πρωτότυπα σενάρια ακόμα πιο διασκεδαστικά και σου θυμίζουν όλο το χρόνο πως τα πράγματα μπορούν πάντα να πάνε και... χειρότερα ή... καλύτερα. Όπως το δει κανείς!

Το ημερολόγιο Το Τέλος του Κόσμου κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Πρόλαβε κι εσύ το δικό σου από το Public.gr. Ή διεκδίκησε ένα αντίτυπο παίρνοντας μέρος στην κλήρωση:

Το Public και οι εκδόσεις Key Books χαρίζουν τρία (3) αντίτυπα του ημερολογίου Το Τέλος του Κόσμου σε τρεις (3) τυχερούς αναγνώστες. Οι νικητές θα επιλεγούν μετά από κλήρωση. Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής. Οι νικητές θα ενημερωθούν με σχετικό email στις 28 Δεκεμβρίου στο Public Blog. Πολλαπλές συμμετοχές δε θα λαμβάνονται υπόψη.

Καλή επιτυχία και ευτυχισμένο το 2021!