BlizzConline 2021 / Οι πιο σημαντικές ανακοινώσεις & νέα trailers!

Περίληψη: Τις προηγούμενες ημέρες η Blizzard άνοιξε τα χαρτιά της: Ποια παιχνίδια περιμένουμε τους επόμενους μήνες; Πάμε να δούμε νέα & trailers!

Η φετινή BlizzCon έγινε online λόγω του COVID-19 και ως εκ τούτου ονομάστηκε BlizzConline. Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου τριημέρου η Blizzard άνοιξε τα χαρτιά της για τα παιχνίδια που έρχονται στο μέλλον και έκανε και κάποιες ανακοινώσεις που έχουν το ενδιαφέρον τους. Ας τα δούμε όλα αναλυτικά:

Blizzard Arcade Collection

Η φήμη για μια συλλογή με παλιά παιχνίδια της εταιρείας εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής και επιβεβαιώθηκε και τυπικά. Το Blizzard Arcade Collection είναι ήδη διαθέσιμο και περιλαμβάνει τα θρυλικά Lost Vikings, Rock & Roll Racing και Blackthorne και προσφέρεται τους κατόχους PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

Video Duration
16:00


Diablo IV

Στα του Diablo IV δεν είχαμε κάτι νεότερο σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας απλώς μία αναφορά ότι δεν θα πρέπει να το περιμένουμε το 2021. Είδαμε όμως ένα νέο trailer για το class Rogue και το πώς θα αντιδρά ο χαρακτήρας στις διάφορες προκλήσεις μέσα στον τίτλο. Ήδη έχουν ανακοινωθεί για το game τα classes Barbarian, Sorceress και Druid!

Video Duration
4:09


Diablo II Resurrected

Η φήμη και για την επιστροφή του Diablo II εμφανίστηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και είναι γεγονός. Το θρυλικό δεύτερο παιχνίδι της σειράς έρχεται σε μορφή HD Remaster και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 για PC, PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox Series X και Xbox Series S και θα υποστηρίζει και cross-progression μεταξύ κονσολών και PC.

Video Duration
2:00


World of Warcraft

Στο δημοφιλές MMORGP οι παίκτες του World of Warcraft Classic θα υποδεχτούν το Burning Crusade Clasic χωρίς ωστόσο να ξέρουμε πότε ακριβώς θα το περιμένουμε. Μάθαμε απλώς ότι έρχεται μέσα στο 2021.

Video Duration
1:49


Σε ό,τι αφορά το βασικό gameτο νέο expansion του Shadowlands, το Chains of Domination, απέκτησε ένα νέο trailer.


Overwatch 2

Σε ό,τι αφορά το Overwatch 2 δημοσιεύτηκε ένα νέο video με τη λογική του Behind the Scenes και δείχνει αρκετές νέες πληροφορίες και δύο νέους χάρτες, αυτούς της Ρώμης και της Νέας Υόρκης. Μπορείτε να το δείτε στη συνέχεια:

Video Duration
38:51


Stay tuned στο Public Blog για όλα τα gaming news!