"Νοτούρνο": Κερδίστε το βιβλίο της βραβευμένης συγγραφέως Isol!

Περίληψη: Ο Χαλίλ Γκιμπράν είπε κάποτε: "Να πιστεύεις στα όνειρα, γιατί σ’ αυτά είναι κρυμμένη η...

Ο Χαλίλ Γκιμπράν είπε κάποτε: "Να πιστεύεις στα όνειρα, γιατί σ’ αυτά είναι κρυμμένη η πύλη της αιωνιότητας". Αυτή τη φράση θυμηθήκαμε διαβάζοντας το "Νοτούρνο", ένα ξεχωριστό παραμύθι που υπόσχεται να συντροφεύσει κάθε αναγνώστη του -μικρό ή μεγάλο- στο μαγικό κόσμο των ονείρων και της φαντασίας!Το "Νοτούρνο" είναι το νέο έργο της συγγραφέως και εικονογράφου Isol, η οποία το 2013 απέσπασε το Βραβείο Άστριντ Λίντγκρεν (ΑLMA), το σημαντικότερο βραβείο παιδικής λογοτεχνίας παγκοσμίως. Η πρωτοτυπία και τα πανέμορφα σχέδιά της αποτυπώνονται για μια ακόμη φορά στο χαρτί με τον πιο δημιουργικό τρόπο, μόνο που σ' αυτό το έργο, η συγγραφέας κατορθώνει κάτι πραγματικά πρωτοποριακό! [caption id="attachment_26411" align="aligncenter" width="546"]Isol - Copy Η βραβευμένη με ALMA συγγραφέας και εικονογράφος, Isol[/caption]Ναι, το "Νοτούρνο" είναι ένα βιβλίο διαφορετικό απ' όλα τα άλλα και αυτό είναι κάτι που θα καταλάβετε από την πρώτη στιγμή που θα το κρατήσετε στα χέρια σας. Βλέπετε αυτό που κάνει το παραμύθι της Isol τόσο ξεχωριστό είναι ότι καταφέρνει να αποτυπώσει τη μαγεία των ονείρων και να τη συμπυκνώσει στις σελίδες του παραμυθιού της! Πώς; Μέσα από σελίδες που φωτίζουν στο σκοτάδι, ο κόσμος της φαντασίας ζωντανεύει, συναρπαστικές εικόνες δημιουργούνται και ο αναγνώστης καλείται να ανακαλύψει κάθε πλευρά των ονείρων!Υπάρχουν πολλών ειδών όνειραπεριπετειώδη, όνειρα με γελοίες σκηνές, όνειρα όπου δε συμβαίνει τίποτα, όνειρα μπερδεμένα, όνειρα με ανθρώπους που συνάντησες πρόσφατα, όνειρα σε ξένες γλώσσες, όνειρα που δεν θυμάσαι... Ούτως ή άλλως, ένα βαρετό όνειρο είναι μια χαμένη νύχτα! Αν θες, λοιπόν, να ζήσεις κάτι διαφορετικό απόψε, αυτό το βιβλίο προσφέρει μια σειρά από πιθανά όνειρα, σαν εικόνες που θα κινήσουν η φαντασία σου και θα σε οδηγήσουν σε πρωτόγνωρες εμπειρίες τις ώρες που κοιμάσαι. Και να είσαι σίγουρος ότι μαζί του δεν θα βαρεθείς ούτε μια νύχτα! Και πώς να βαρεθείς μαζί του, όταν το "Νοτούρνο" σου δίνει τη συνταγή για τα πιο όμορφα όνειρα; Αναρωτιέσαι ποια είναι αυτή; Ε, λοιπόν, μάθε πως η συνταγή για ποικιλία ονείρων είναι απλή:
  1. Διάλεξε από το βιβλίο ένα όνειρο με τίτλο και εικόνα που σε εμπνέει για τη νύχτα σου.
  2. Πριν ξαπλώσεις, στήσε το βιβλίο ανοιχτό στη σελίδα με το όνειρο που διάλεξες κάτω από μια δυνατή λάμπα. (Τα όνειρα είναι σαν τις νυχτοπεταλούδες, τους αρέσει να πλησιάζουν το φως όταν κανείς δεν τα βλέπει.) Περίμενε για πέντε λεπτά. Μείνε όσο πιο σιωπηλός γίνεται, ώστε να μην τρομάξεις το όνειρο.
  3. Στήσε το βιβλίο έτσι που να μπορείς να βλέπεις την εικόνα από το κρεβάτι σου.
  4. Σβήσε το φως!
  5. Τώρα θα δεις τα φωτεινά ίχνη που το όνειρο άφησε στη σελίδα. Κοίταξέ τα όση ώρα θες, μετά κλείσε τα μάτια και ακολούθησέ το μέχρι την κρυψώνα του.
[caption id="attachment_26410" align="aligncenter" width="600"]Untitled Το βιβλίο "Νοτούρνο" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μάρτης[/caption]Και επειδή το Public Blog θέλει να σου προσφέρει πάντα τα καλύτερα, εξασφάλισε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του 3 αντίτυπα του "Νοτούρνο" από τις εκδόσεις Μάρτης. Εάν, λοιπόν, θες κι εσύ να ανακαλύψεις τον μαγικό κόσμο των ονείρων και της φαντασίας μέσα από το ξεχωριστό αυτό βιβλίο, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω και ίσως είσαι εσύ ένας από τους 3 τυχερούς νικητές που θα το κερδίσουν! Καλή επιτυχία! Η ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ