Το FΒ Messenger απόκτησε δυνατότητα direct reply

Περίληψη: Ένα ακόμα update, μία ακόμα καινούργια λειτουργία έρχεται να προστεθεί στον FB Messenger, ο οποίος...

Ένα ακόμα update, μία ακόμα καινούργια λειτουργία έρχεται να προστεθεί στον FB Messenger, ο οποίος βελτιώνεται διαρκώς. Στην προκειμένη περίπτωση το νέο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα απευθείας απάντησης (direct replies) σε κάποιο μήνυμα εντός μίας συνομιλίας όσο παλιό κι αν είναι αυτό, με τις απαντήσεις αυτού του τύπου να υποστηρίζουν όχι μόνο γραπτό κείμενο, αλλά εικόνες, GIF, Emoji’s και ήχο.

Για να απαντήσεις σε κάποιο μήνυμα με αυτό τον τρόπο, αρκεί να το επιλέξεις, να το πατήσεις παρατεταμένα και στο πεδίο των emoji reactions θα εμφανιστεί μία νέα επιλογή με το σύμβολο “+”, όπου θα σου δώσει τη δυνατότητα να απαντήσεις απευθείας, με την αναφορά στο συγκεκριμένο μήνυμα να εμφανίζεται πάνω από την απάντησή σου.

Τα direct replies είναι εξαιρετικά χρήσιμα σε ομαδικές συνομιλίες, όπου είναι δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς την ροή όλων των απαντήσεων, αλλά και σε ατομικές συνομιλίες όποτε χρειάζεται να απαντήσεις σε κάποιο παλαιότερο μήνυμα, το οποίο μπορεί να είναι πια εκτός οθόνης.

Όπως με όλες τις αναβαθμίσεις του Messenger, έτσι και στην προκειμένη περίπτωση το rollout της νέας λειτουργίας γίνεται σταδιακά στη βάση χρηστών, οπότε μην απογοητευτείς αν η συγκεκριμένη επιλογή δεν είναι διαθέσιμη σε σένα, αφού αυτό θα συμβεί σίγουρα στο επόμενο χρονικό διάστημα.