Ο Γιώργος Παπαδόπουλος τραγουδάει «Για σένα»

Περίληψη: «Για σένα». Αυτός είναι και ο τίτλος της νέας του μεγάλη επιτυχίας, σε...

«Για σένα». Αυτός είναι και ο τίτλος της νέας του μεγάλη επιτυχίας, σε μουσική και στίχους του ιδίου, που κυριαρχεί στα ραδιόφωνα. 

Ο χαρισματικός ερμηνευτής και τραγουδοποιός, που εδώ και χρόνια μας προσφέρει υπέροχα τραγούδια που κατακτούν την καρδιά μας, αναδείχθηκε, μαζί με τη Μυριέλλα Κουρεντή, νικητής στο μουσικό τηλεοπτικό show Just The 2 of Us, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το ταλέντο του!

Σε μία διαδρομή μηνών, τον απολαύσαμε μαζί με το τηλεοπτικό του ταίρι, να χαρίζει κάθε εβδομάδα μοναδικές ερμηνείες που κέρδιζαν την εμπιστοσύνη του κόσμου. Παράλληλα, αυτές τις ημέρες, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, μας παρουσίασε τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

 

Τίτλος του νέου CD, που κυκλοφορεί από τη Heaven, «Για σένα». 

gia senaΤο νέο CD περιέχει 12 τραγούδια, ανάμεσά τους τα ήδη αγαπημένα «Σε θέλω όπως είσαι», «Πανηγυρίζω» και «Μετά». Τη μουσική υπογράφει σε 10 τραγούδια ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Στους στίχους συναντάμε, εκτός από το Γιώργο Παπαδόπουλο τους: Νίκο Γρίτση, Νίκη Παπαθεοχάρη, Ζήνωνα Ζηντίλη, Άκη Πέτρου, Νικόλα Νικολάου, Εύη Δρούτσα, Θάνο Παπανικολάου, Βίκυ Γεροθόδωρου. Τη μουσική και τους στίχους στο «Να της πείτε» υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους, διασκευή του «Να του πείτε» που έχει ερμηνεύσει η Ευρυδίκη. Τέλος, το «Να μη φοβάσαι» είναι σε μουσική Χριστόδουλου Σιγανού και Κωνσταντίνου Παντζή, και στίχους του Χριστόδουλου Σιγανού και Valentino.  

 Θα το βρείτε στο ενημερωμένο τμήμα μουσικής των Public.