Ο Γιώργος Σαμπάνης έγινε πλατινένιος & τα Public ήταν εκεί!

Περίληψη: Ο δίσκος του Γιώργου Σαμπάνη «ΜΟΝΟ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ» έγινε Πλατινένιος και με...

Ο δίσκος του Γιώργου Σαμπάνη «ΜΟΝΟ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ» έγινε Πλατινένιος και με αφορμή αυτό όλοι οι συντελεστές του δίσκου το γιόρτασαν χτες το βράδυ σε ένα πάρτι με πολλές εκπλήξεις! 

[caption id="attachment_26201" align="alignnone" width="497"]Το βραβείο που παρέλαβαν τα Public! Το βραβείο που παρέλαβαν τα Public![/caption]

Το πάρτι έγινε στο πρώτο μεξικάνικο pop up bar της ΑΘήνας, το Palmitas Pop Up Bar και το παρών έδωσαν πολλοί επώνυμοι και φίλοι του τραγουδιστή οι οποίοι γιόρτασαν μαζί του την επιτυχία του. Στη διάρκεια της βραδιάς απονεμήθηκε ειδικό βραβείο στα Public για την πολύτιμη στήριξη τους στην επιτυχία του δίσκου!

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο από την Cobalt Music και έχει ήδη βγάλει τεράστιες επιτυχίες όπως τα Πριν Πεις Σ’ Αγαπώ, Κανείς Δεν Ξέρει, Ποιόν Αγαπάς, Μόνο Εξ Επαφής ενώ οι πωλήσεις του συνεχίζονται ακόμα και τα downloads στο iTunes και τα views στοYouTube συνεχώς αυξάνονται!

[caption id="attachment_26190" align="alignnone" width="419"]Σε λίγο καιρό θα ακούς το άλμπουμ από το πικάπ σου! Σε λίγο καιρό θα ακούς το άλμπουμ από το πικάπ σου![/caption]

Το «ΜΟΝΟ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ» περιέχει δέκα τραγούδια, που ξαφνιάζουν με την ωριμότητα και την ποικιλία τους, όλα σε μουσική του ίδιου του ταλαντούχου συνθέτη και τραγουδιστή, στίχους της γνωστής στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη και ενορχήστρωση του αναγνωρισμένου παραγωγού Soumka.

Α και μην ξεχάσουμε! Η είδηση- έκπληξη της βραδιάς ήταν το CD του Γιώργου Σαμπάνη «ΜΟΝΟ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ» θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και σε βινύλιο!

Μείνετε συντονισμένοι στο Public Blog για να τα μάθετε όλα πρώτοι..