Ο James Cameron αποκάλυψε τον τίτλο του νέου Terminator!

Περίληψη: Με τον James Cameron να βρίσκεται αυτή τη στιγμή από εκπομπή σε εκπομπή και από...

Με τον James Cameron να βρίσκεται αυτή τη στιγμή από εκπομπή σε εκπομπή και από συνέντευξη σε συνέντευξη για την προώθηση της νέας του ταινίας – της Alita: Battle Angel, που προβάλλεται αυτές τις μέρες στους κινηματογράφους – δημοσιογράφοι και παρουσιαστές δεν έχασαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν και για τα υπόλοιπα project που ετοιμάζει.

Και έτσι έσκασε η «βόμβα». Εκτός από τα Avatar 2, 3, 4 και 5, που ο Cameron ετοιμάζει εδώ και καιρό, o σκηνοθέτης αποκάλυψε τον τίτλο του επόμενου Terminator!

Με τίτλο Terminator: Dark Fate, η νέα ταινία συνεχίζει την ιστορία όπως την έχουμε αφήσει μετά τα Terminator (1984) και Terminator 2 (1991), αγνοώντας πρακτικά τις υπόλοιπες, όχι και τόσο επιτυχημένες ταινίες του franchise, δηλαδή τα Terminator: 3 Rise of the Machines (2003), Terminator Salvation (2009) και Terminator Genisys (2015). Και όπως ίσως φαντάζεσαι, στην ταινία συμμετέχουν τόσο η Linda Hamilton όσο και ο Arnold Schwarzenegger, οι οποίοι θα επιστρέψουν στους εμβληματικούς τους ρόλους, της Sarah Connor και του Εξολοθρευτή αντίστοιχα.

Ο James Cameron έχει τη θέση του εκτελεστικού παραγωγού της ταινίας, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Tim Miller – που είχε σκηνοθετήσει το πρώτο Deadpool.

To Terminator: Dark Fate είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου του 2019, οπότε στο επόμενο διάστημα περιμένουμε πολλές αποκαλύψεις με φωτογραφικό υλικό και trailers, οπότε μείνε συντονισμένος στο public blog για να είσαι ενημερωμένος για όλες τις ανακοινώσεις!