Ο κροκόδειλος που τρώει καρπούζι ξετρελαίνει τα παιδιά!

Περίληψη: Ένα κροκοδειλάκι που τρελαίνεται για καρπούζι, ξαφνικά καταπίνει ένα σποράκι.Και τώρα; Θα φυτρώσει στο στομάχι του...

Ένα κροκοδειλάκι που τρελαίνεται για καρπούζι, ξαφνικά καταπίνει ένα σποράκι.Και τώρα; Θα φυτρώσει στο στομάχι του καρπουζιά; Ποτέ πια καρπούζι ή… μια τόση δα μπουκίτσα;Ποιος δεν αγαπάει τα παραμύθια; Εκτός από εξαιρετικά εργαλεία μάθησης, τα παραμύθια δημιουργούν συναισθήματα στα παιδιά, κεντρίζουν το μυαλό τους, προκαλούν τη σκέψη τους, διεγείρουν τη φαντασία τους. Αλλά ακόμα και εμείς οι μεγάλοι χαιρόμαστε και απολαμβάνουμε να ξεφυλλίζουμε ή να διαβάζουμε καλογραμμένα παραμύθια με πολύχρωμη εικονογράφηση τα οποία μας "ταξιδεύουν" από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και μας θυμίζουν την ανέμελη παιδική ηλικία. Το βιβλίο Ένα σποράκι καρπουζιού του Greg Pizzoli , το οποίο μόλις μεταφράστηκε στα ελληνικά, είναι ένα απλό, διασκεδαστικό βιβλίο με εικονογράφηση που κινείται στα χρώματα του ροζ, πράσινου και μαύρου και αφήνει τον μικρό αναγνώστη να απολαύσει τις "γελοίες" εκφράσεις του μικρού κροκόδειλου με απλό και έξυπνο τρόπο!
tsalap-pizzoli-karpouzi-cover1200px
Ένα βιβλίο που φέρνει στο επίκεντρο τις παιδικές ανησυχίες και προβλήματα χωρίς υπερβολές αλλά με έξυπνο χιούμορ! Η ιστορία αφορά έναν κροκόδειλο οποίος τρελαίνεται για καρπούζι! Για την ακρίβεια του αρέσει τόσο πολύ που το τρώει όλες τις ώρες της ημέρας- πρωί, μεσημέρι, βράδυ αλλά και για επιδόρπιο!
Ώσπου ο μεγαλύτερος του φόβος γίνεται πραγματικότητα! Ο μικρός μας ήρωας καταπίνει ένα σποράκι! Θα φυτρώσουν κλαδιά από τα αυτιά του; Θα γίνει το δέρμα του ροζ; Ένας κροκόδειλος με χιούμορ και φαντασία που θα αγαπήσουν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας!
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Νεφέλη και θα το βρείτε στα Public!