«Ο Νυχτερινός Διώκτης»: Το καθηλωτικό θρίλερ του Chris Carter τώρα και στα ελληνικά

Περίληψη: Μερικές φορές η αγάπη μπορεί να μετατραπεί σε μίσος. Αυτό συμβαίνει μέσα στο μυαλό του...

Μερικές φορές η αγάπη μπορεί να μετατραπεί σε μίσος. Αυτό συμβαίνει μέσα στο μυαλό του εμμονικού serial killer που πρωταγωνιστεί στο τρίτο βιβλίο της σειράς με τις περιπέτειες του ντετέκτιβ Robert Hunter. Μιλάμε για το βιβλίο «Ο Νυχτερινός Διώκτης», που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες στα ελληνικά, και προβλέπουμε να γίνει ο νέος μας εθισμός. Το πρωτότυπο έχει τον τίτλο «The Night Stalker» και είναι, ήδη, best seller και αγαπημένο των αναγνωστών ανά τον κόσμο. Κάθε βιβλίο του Chris Carter μάς βυθίζει όλο και περισσότερο σε έναν κόσμο δολοφόνων. Κάθε βιβλίο και ένας καινούριος serial killer. Κάθε serial killer και ένας νέος κύκλος καλά κρυμμένων μυστικών.

Ποιος είναι, όμως, αυτός ο νυχτερινός διώκτης που κυκλοφορεί στους δρόμους του Los Angeles; Την απάντηση ψάχνει ο ντετέκτιβ του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, όταν ανακαλύπτεται το πτώμα μιας γυναίκας στον πάγκο ενός εγκαταλειμμένου χασάπικου. Το μοναδικό σημάδι στο σώμα της είναι τα ράμματα που κρατούν το στόμα της κλειστό. Μόνο όταν διενεργηθεί η νεκροτομία, θα αποκαλυφθεί όλη η φρίκη του εγκλήματος. Ο ντετέκτιβ θα υποψιαστεί ότι υπάρχουν κι άλλες γυναίκες-θύματα του δράστη και θα κληθεί να ξετυλίξει ένα κουβάρι με εμμονές, φρίκη και τρόμο.

Το μεγάλο ενδιαφέρον είναι ότι όλες οι υποθέσεις των βιβλίων του συγγραφέα, υπάρχουν ήδη στη μνήμη του και δεν αποτελούν δημιούργημα της φαντασίας του.

Ο Chris Carter υπήρξε μέλος της ομάδας Εγκληματολογικής Ψυχολογίας της Εισαγγελίας της Πολιτείας του Michigan, έχει πάρει συνεντεύξεις από πολλούς εγκληματίες και δηλώνει ότι όλες αυτές οι ιστορίες δεν μπορούν να σβηστούν από το μυαλό του. Οι φανατικοί αναγνώστες του ανά τον κόσμο θα το γνωρίζουν, αλλά εμείς εκπλαγήκαμε διαβάζοντας ότι, πριν αφιερωθεί αποκλειστικά στη συγγραφή, πέρασε μια δεκαετία ως κιθαρίστας ροκ συγκροτημάτων!

Αν είσαι φαν των θρίλερ και έτοιμος να αναμετρηθείς με τους χειρότερούς σου εφιάλτες, ο night stalker σε περιμένει…