Οι BTS σπάνε όλα τα ρεκόρ στο YouTube με το νέο τους music video

Περίληψη: Μόλις μία εβδομάδα κατάφερε να κρατήσει το ρεκόρ των Blackpink ως το μουσικό βίντεο με...

Μόλις μία εβδομάδα κατάφερε να κρατήσει το ρεκόρ των Blackpink ως το μουσικό βίντεο με τα περισσότερο views σε 24 ώρες από το ανέβασμά του στο YouTube. Το νέο ρεκόρ κατέχουν πλέον οι BTS με το νέο τους τραγούδι «Boy with Luv» στο οποίο συμμετέχει και η Halsey.

Το νέο single των BTS, που έκανε την εμφάνισή του στο YouTube στις 14 Απριλίου, κατάφερε να συγκεντρώσει 74,6 εκατομμύρια προβολές την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του στην πλατφόρμα. Κατάφερε έτσι να ξεπεράσει τις Blackpink και την Ariana Grande. Το  «thank u, next» της Ariana Grande κρατούσε το ρεκόρ, έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει 55,4 εκατομμύρια προβολές εντός 24 ωρών, για να έρθει το «Kill This Love» των Blackpink να το εκθρονίσει, με 56,7 εκατομμύρια views.

Η νέα επιτυχία των BTS, όμως, κατάφερε να ξεπεράσει τα δύο προηγούμενα ρεκόρ κατά πολύ, αφού συγκέντρωσε περίπου 20 εκατομμύρια παραπάνω προβολές. Επιπλέον, το «Boy with Luv» έγινε και το μουσικό βίντεο το οποίο φτάνει τις 100 εκατομμύρια προβολές γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο στο παρελθόν. Για να φτάσει τα 100 εκατομμύρια χρειάστηκε λιγότερο από 2 ημέρες, ξεπερνώντας και πάλι τις Blackpink.

Την μεγάλη επιτυχία των BTS επιβεβαίωσε και το YouTube Music στο λογαριασμό του στο Twitter. Το «Boy With Luv» είναι το πιο δυνατό ντεμπούτο που έχει υπάρξει ποτέ στο YouTube.

Αν είσαι κι εσύ λάτρης της K-Pop μουσικής ή θες να την ανακαλύψεις καλύτερα, τότε στα καταστήματα Public και το Public.gr θα βρεις ότι χρειάζεται για να καλύψεις τις μουσικές σου ανησυχίες.