Οι διακοπές συνεχίζονται; Με την Xiaomi δεν βαριέσαι λεπτό!

Περίληψη: Και κάπως έτσι… πάει και το Πάσχα! Αισίως βρισκόμαστε στην εβδομάδα της Ανάστασης, ωστόσο κάποιοι...

Και κάπως έτσι… πάει και το Πάσχα! Αισίως βρισκόμαστε στην εβδομάδα της Ανάστασης, ωστόσο κάποιοι τυχεροί βρίσκονται ακόμη σε κάποιο χωριό, σε κάποια εξοχή της ωραίας μας πατρίδας. Πρώτοι και καλύτεροι οι μαθητές, που έχουν μπροστά τους μια ολόκληρη εβδομάδα ξεκούρασης. Κι όμως, υπάρχουν πολλοί που αυτή την εξόρμηση την βρίσκουν αντίστοιχη… καταναγκαστικών έργων και βαρετή. Τι να κάνεις, όμως, για να περάσουν και αυτές οι τελευταίες μέρες; Μην ανησυχείς, η τεχνολογία της Xiaomi είναι εδώ για να σε βοηθήσει να περάσεις τις… μαρτυρικές αυτές μέρες καλύτερα! Για να δούμε με τι έχουμε να δουλέψουμε!

• Βαρεμάρα λόγω μουσικής

Ναι, ναι, το έχουμε περάσει όλοι. Θες να ακούσεις τη μουσικούλα σου, και έχεις κάποιον συγγενή να γκρινιάζει για τις μουσικές σου επιλογές και το γεγονός πως δεν έχεις βάλει… κλαρίνα. Λοιπόν, πάρε τα Xiaomi Mi Overhead Comfort και άκου ό,τι θες, χωρίς να ενοχλείς και να σε ενοχλεί κανένας! Τα ακουστικά της Xiaomi είναι ειδικά σχεδιασμένα για πολύωρες ακροάσεις, εργονομικά και, βέβαια, με καταπληκτική ποιότητα ήχου. Σε ένα άλλο επίπεδο, η Xiaomi έχει και το Mi Pocket Bluetooth speaker, για να μπορείς να κάνεις τον DJ από το κινητό σου. Αν το σόι θέλει κλαρίνα, no problemo. Αν θέλει νησιώτικα, επίσης κανένα πρόβλημα. Αν κάποια στιγμή το σόι φύγει κι εσύ θες να ακούσεις τα δικά σου στη διαπασών… μάντεψε… κανένα πρόβλημα! Το ηχείο της Xiaomi θα παίξει τα πάντα, με κρυστάλλινο ήχο!

• Βαρεμάρα λόγω τοποθεσίας

Είσαι στο εξοχικό και δεν έχεις καμία μα καμία όρεξη να αρχίσεις να περπατάς με τις ώρες. Ναι, η φύση είναι ωραία, αλλά όλα τα πράγματα που αξίζει να δεις είναι σχετικά μακριά (για να το κόψεις με τα πόδια). Εδώ η Xiaomi έχει να σου προτείνει το Electric Scooter! Ναι, οι ντόπιοι θα σε κοιτούν κάπως περίεργα, αλλά τι σε νοιάζει; Εσύ θα μπορείς να κάνεις τις βόλτες σου, να πας να δεις τις κοντινές παραλίες ή τα κοντινά ποτάμια, λίμνες, λόφους, ό,τι έχει, τέλος πάντων, το μέρος που είσαι, χωρίς καν να ιδρώσεις - εκτός κι αν έχει πολύ ζέστη. Το ηλεκτρικό scooter της Xiaomi έχει αυτονομία 30 χιλιομέτρων, για να μπορείς να πας και να γυρίσεις σε σημαντικές αποστάσεις, ταχύτητα έως και 25 χιλιόμετρα την ώρα, σύστημα ανάκτησης ενέργειας για ακομη μεγαλύτερη αυτονομία, δισκόφρενα και χαμηλό βάρος! Πάρε το scooter και πάρε τους δρόμους!

• Βαρεμάρα λόγω τηλεόρασης

Κάθε χρόνο τα ίδια! Εσύ να θες να δεις τα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σου σειράς από το Netflix και όλοι οι άλλοι να θέλουν να δουν για 300ή φορά τη Βίβλο και το Μπεν Χουρ, λες και την επόμενη Δευτέρα θα πέσει διαγώνισμα. Η πιο συνηθισμένη ατάκα είναι «μα δεν έχει και τίποτε άλλο». Ε, λοιπόν, έχει! Πάρε το Xiaomi Mi TV Box και βάλε στην τηλεόραση να παίζει ό,τι θες! Ταινίες, σειρές, ακόμη και σκέτη μουσική, χωρίς διαφημίσεις και τις βαρετές επαναλήψεις των ημερών!

• Βαρεμάρα λόγω ενέργειας

Θες να πας έξω, μα το smartphone σου «πεθαίνει» σε χρόνο μηδέν από τη μουσική, τις selfies και το upload σε Insta και Facebook κι εσύ ξεμένεις στα κρύα του… χωριού! Κι εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα! Η λύση λέγεται Xiaomi Mi Powerbank και με 20.000mAh μπορεί να σου φορτίσει το κινητό πολλές φορές! Για να μην ξεμένεις από ενέργεια την χειρότερη στιγμή, αλλά ούτε και να μάχεσαι για ελεύθερες πρίζες με θείες και ξαδέρφια! Βάλ' το στην τσάντα και έφυγες!

• Βαρεμάρα λόγω… βαρεμάρας

Θες να πας έξω, έχεις το scooter έτοιμο και φορτισμένο, το smartphone, τα ακουστικά, το powerbank, αλλά σκέφτεσαι «πού να τα κουβαλάω τώρα όλα αυτά»; Ε, λοιπόν, δεν υπάρχει πρόβλημα. Και εδώ η Xiaomi έχει τη λύση, στυλάτη και μοδάτη! Άυτό που χρειάζεσαι είναι το Minimalist Urban Backpack, Ένα backpack για να βάλεις μέσα ό,τι τραβάει η ψυχή σου, από το κινητό και τα ακουστικά, το tablet, τα βιβλία που θες να διαβάσεις, μέχρι και το laptop και να πάρεις τους δρόμους! Κανένα πρόβλημα! Και αν είσαι από τους φωτογραφικούς τύπους, μπορείς να πάρεις μαζί σου και το Xiaomi Selfie Stick / Tripod, το οποίο, όπως προδίδει και το όνομά του, είναι ένας ευφυής συνδυασμός selfie stick και τριπόδου για το smartphone σου, το οποίο μάλιστα διαθέτει και ασύρματο τηλεχειριστήριο Bluetooth, για να παίρνεις τις φωτογραφίες σου εξ αποστάσεως!

• Bonus: φάε όσο θες την Κυριακή

Οι περισσότεροι νομίζουν πως θα παχύνουν, επειδή έπεσαν την Κυριακή του Πάσχα με τα μούτρα στο αρνί και στα κοκορέτσια. Ε, λοιπόν, δεν πάχυνες από μια μέρα ατασθαλίας. Για του λόγου το αληθές, πάρε την Xiaomi Mi Body Composition Scale, την ηλεκτρονική ζυγαριά της Xiaomi, η οποία έχει τη δυνατότητα να αναλύσει τη σύσταση του ίδιου σου του σώματος και να σου δείξει τα ποσοστά λίπους, μυών, τη μάζα των οστών και πολλά άλλα, και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι πως ήδη είσαι ακριβώς όπως ήσουν και το Μεγάλο Σάββατο, ακόμη κι αν έφαγες μια… στάνη!Άσε τη Xiaomi και τα Public να φροντίσουν για την ομαλή διαβίωσή σου στο χωριό και καλά να περάσεις!