Οι «Γονείς στα θρανία» επιστρέφουν στο Public

Περίληψη: Το Public εγκαινίασε το 2018 μια νέα θεματική ενότητα με συζητήσεις και σεμινάρια που φέρει...

Το Public εγκαινίασε το 2018 μια νέα θεματική ενότητα με συζητήσεις και σεμινάρια που φέρει τον τίτλο «Γονείς στα θρανία». Αντικείμενο των συζητήσεων αυτών είναι όλα εκείνα που απασχολούν τους σύγχρονους γονείς, σχετικά με το ζήτημα της διαπαιδαγώγησης και της σχέσης με τα παιδιά τους.

Η ενότητα αυτή επιστρέφει και φέτος στο Public, με την αρχή να γίνεται με το σεμινάριο «Γονείς και παιδιά στην εφηβεία – Χτίζοντας μαζί τη χαρά», την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο Public Συντάγματος, με την οικογενειακή σύμβουλο, ψυχολόγο και ψυχοθεραπεύτρια, Χριστιάννα Γερμανού.

Συνεχίζουμε με το σεμινάριο «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο: Όσα πρέπει να ξέρουν παιδιά και γονείς», το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, στις 12:00, στο Public Συντάγματος.

Στις 15 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο Public Συντάγματος, σειρά παίρνει το σεμινάριο: «Η τέχνη της επικοινωνίας μεταξύ γονέα και παιδιού», με την ψυχολόγο, Αγγελική Καβαλλιεράτου.

Τη σκυτάλη παίρνει ύστερα η συγγραφέας, ψυχολόγος και ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεύτρια Μαριαλένα Σπυροπούλου, που συζητά με τους γονείς για το σημαντικό ψυχαναλυτικό στάδιο «Το στάδιο του Καθρέφτη», το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, στις 12:00, στο Public Κολωνακίου.

Η θεματική ενότητα «Γονείς στα θρανία» ολοκληρώνεται για τον μήνα Φεβρουάριο με το σεμινάριο «Bullying στο σχολείο: Διάγνωση, Πρόληψη και Αντιμετώπιση», την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο Public Συντάγματος.