Οι «Γονείς στα θρανία» έρχονται τον Απρίλιο στο Public!

Περίληψη: Tο Public εγκαινίασε το 2018 μια νέα θεματική ενότητα με συζητήσεις και σεμινάρια που φέρει τον τίτλο...

Tο Public εγκαινίασε το 2018 μια νέα θεματική ενότητα με συζητήσεις και σεμινάρια που φέρει τον τίτλο «Γονείς στα θρανία». Αντικείμενο των συζητήσεων αυτών είναι όλα εκείνα που απασχολούν τους σύγχρονους γονείς, σχετικά με το ζήτημα της διαπαιδαγώγησης και της σχέσης με τα παιδιά τους.

Η ενότητα αυτή συνεχίζεται και τον Απρίλιο στο Public Συντάγματος, με την αρχή να γίνεται με το σεμινάριο «Πλεονεξία και παιδιά: δημιουργία και επιπτώσεις», με τη Χριστιάννα Γερμανού, την Παρασκευή 5 Απριλίου, στις 18:00, στο Public Συντάγματος.

Η συνέχεια γίνεται με το σεμινάριο «Γονείς σε διαμάχη», το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 12:00, στο Public Κολωνακίου, όπου για το θέμα αυτό θα μιλήσουν η Χρυσαυγή Ατσιδάκου (δικηγόρος που προωθεί τις εναλλακτικές και εξωδικαστικές μεθόδους επίλυσης των διαφορών) και η Αγγελική Καβαλλιεράτου (ψυχολόγος, ειδικευόμενη οικογενειακή συστημική ψυχοθεραπεύτρια).

Τη σκυτάλη παίρνουν ύστερα την ίδια μέρα, το Σάββατο 13 Απριλίου, στις 12:00, δύο σεμινάρια. Το σεμινάριο «Μπαμπά μην τρέχεις!: Δωρεάν σεμινάριο οδικής συμπεριφοράς από τον Ιαβέρη», στο Public Συντάγματος, και το σεμινάριο με τον συγγραφέα, Βασίλη Αλεξάκη, και τη ψυχολόγο – ψυχοθεραπεύτρια, Κατερίνα Καλλιακούδη, που με αφορμή το βιβλίο του πρώτου, «Γιατί κλαις;», θα μιλήσουν στους γονείς για τις εντάσεις που δημιουργούνται μεταξύ μιας μητέρας και ενός παιδιού υπό το βάρος της καθημερινότητας. Μαζί τους θα βρίσκεται και ο εικονογράφος του βιβλίου, Νικόλας Ανδρικόπουλος.

Ύστερα, την Παρασκευή 19 Απριλίου, στις 18:00, στο Public Συντάγματος, ακολουθεί το σεμινάριο «Ξεσπάσματα θυμού και εντάσεις στα παιδιά», με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας και ψυχολόγο, Αγγελική Καβαλλιεράτου

Η θεματική ενότητα «Γονείς στα θρανία» ολοκληρώνεται τον Απρίλιο με το σεμινάριο «Γονείς σε συνεργασία», το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 12:00, στο Public Κολωνακίου.