Οι νέες Instax LiPlay της Fujifilm θα γίνουν η μανία του καλοκαιριού!

Περίληψη: Όπως στον κόσμο της μουσικής το βινύλιο έχει κάνει την επανεμφάνισή του, έτσι και στον...

Όπως στον κόσμο της μουσικής το βινύλιο έχει κάνει την επανεμφάνισή του, έτσι και στον κόσμο της φωτογραφίας το φιλμ έχει τα τελευταία χρόνια επανέλθει στο προσκήνιο. Πολλές σύγχρονες φωτογραφικές μηχανές – σαν άλλες Polaroid – μπορούν να εκτυπώσουν άμεσα την φωτογραφία που μόλις τράβηξες. Η καινούργια Instax LiPlay της Fujifilm όμως κάνει πολλά περισσότερα από αυτό.

Το όνομα LiPlay είναι ένα συνθετικό της φράση «Live Life & Play» και εκφράζει τέλεια την φιλοσοφία πίσω από την νέα κάμερα της Fuji. Οι νέες LiPlay διαθέτουν παιχνιδιάρικα χαρακτηριστικά και μπορούν να καταγράψουν με μοναδικό τρόπο κάθε στιγμή της ζωής σου.

Αυτό που ξεχωρίζει τις Instax LiPlay από κάθε άλλη πρόταση στην αγορά είναι ο συνδυασμός της αναλογικής και την ψηφιακής φωτογραφίας σε μία μηχανή. Πέρα από την απλή εκτύπωση και την ύπαρξη οθόνης LCD, οι νέες Instax της Fuji μπορούν να συνδεθούν με το κινητό σου για περισσότερες ψηφιακές δυνατότητες.

Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις φωτογραφίες από το κινητό σου για να τις εκτυπώσεις, κι ας μην τραβήχτηκαν από την Instax μηχανή σου. Παράλληλα, σου δίνει και τη δυνατότητα να προσθέσεις φίλτρα και πλαίσια στις εικόνες σου πριν την εκτύπωση.

Κάτι που για πρώτη φορά βλέπουμε στις νέες Instax LiPlay είναι η καταγραφή ήχου. Εκτός από την εικόνα, μπορείς να κρατήσεις για πάντα τον ήχο μίας στιγμής,. Κάθε φωτογραφία με ήχο θα έχει ένα QR Code στην εκτύπωση το οποίο σε οδηγεί στην εφαρμογή για να δεις τις εικόνες σου παρέα με τον ήχο της στιγμής. Το παιχνιδιάρικο ύφος των LiPlay προδίδουν και τα χρώματα της μηχανής, που κυκλοφορεί σε λευκό, μαύρο και ροζ.

Δώσε κι εσύ νέα διάθεση στο καλοκαίρι με τις νέες Fujifilm Instax LiPlay που θα βρεις άμεσα διαθέσιμες στα καταστήματα Public και στο Public.gr. Μην ξεχάσεις μόνο να προμηθευτείς και αρκετά χαρτάκια, για να μην ξεμείνεις.