Οκταπύρηνο smartphone σε χαμηλή τιμή; Η Huawei έχει τη λύση!

Περίληψη: Τα «Lite» smartphone της Huawei είναι σταθερά ανάμεσα στις καλύτερες προτάσεις στη μεσαία κατηγορία!

Με τα smartphone να έχουν φτάσει σε ένα... επίπεδο ωριμότητας, κάθε χρόνο οι value for money συσκευές γίνονται όλο και καλύτερες. Εκεί που παλιότερα χρειαζόσουν flagship smartphone, για να εξασφαλίσεις ότι θα έχεις γρήγορη απόδοση, τώρα και μια mid-range συσκευή καλύπτει απόλυτα ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Τα «Lite» smartphone της Huawei είναι σταθερά ανάμεσα στις καλύτερες προτάσεις στη μεσαία κατηγορία. Όταν τα πολύ δυνατά τους χαρακτηριστικά συνδυάζονται με ακόμα χαμηλότερες τιμές, τότε αξίζουν ακόμα περισσότερο την προσοχή σου. Για το φετινό Huawei Smartphone Festival, θα βρεις τα Huawei Mate 20 Lite και Huawei P30 Lite σε τιμές που θα τα βάλουν κατευθείαν στην κορυφή της λίστας των επιλογών σου.

Και οι δύο συσκευές διαθέτουν τον πολύ γρήγορο οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 710, ο οποίος συνοδεύεται από 4GB RAM. Οπότε η απόδοσή που θα πάρεις θα είναι πολύ γρήγορη σε όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που θέλεις να τρέχεις στο smartphone σου. Άρα, η επιλογή μεταξύ των δύο συσκευών θα κριθεί από άλλους παράγοντες.

Το Huawei P30 Lite είναι καλύτερο φωτογραφικό κινητό. Η βασική του κάμερα αποτελείται από 3 αισθητήρες, έναν κύριο στα 48MP, έναν υπερευρυγώνιο ανάλυσης 8MP και έναν ακόμα αισθητήρα βάθους στα 2MP. Αν τραβάς πολλές φωτογραφίες, τότε και η χωρητικότητα των 128GB θα σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη!

To Huawei Mate 20 Lite από την άλλη κερδίζει σε παραγωγικότητα. Αν ψάχνεις ένα κινητό εργαλείο, τότε η μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία του θα ταιριάξουν καλύτερα με τις απαιτήσεις σου. Η οθόνη έχει διαγώνιο 6,3 ίντσες και σου δίνει αρκετό χώρο για να δουλέψεις, ενώ η μπαταρία των 3750mAh σου εξασφαλίζει συνεχόμενη λειτουργία για ώρες.

Το ποιο από τα δύο θα επιλέξεις, εξαρτάται από τις προτεραιότητές σου. Μη χάσεις όμως την ευκαιρία που σου δίνει το smartphone Festival της Huawei, καθώς οι συσκευές που σε ενδιαφέρουν είναι τώρα ακόμα φθηνότερες. Βρες και τα δύο μοντέλα στα καταστήματα Public και στο public.gr!