Kορυφαίες OLED LG τηλεοράσεις σε κορυφαίες προσφορές!

Περίληψη: Αν θέλεις τέλεια ποιότητα χρώματος για τη νέα σου τηλεόραση, τότε η επιλογή μιας OLED...

Αν θέλεις τέλεια ποιότητα χρώματος για τη νέα σου τηλεόραση, τότε η επιλογή μιας OLED είναι η καλύτερη δυνατή: κορυφαίο μαύρο, εξαιρετική αντίθεση και το υψηλές επιδόσεις σε HDR!

Το Public σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις δική σου μια από τις κορυφαίες LG OLED της αγοράς με προσφορές που φτάνουν μέχρι και το -35%, για να κάνεις το σαλόνι σου... σινεμά! Επιπλέον, για όλες τις LG OLED 65’’ και πάνω θα πάρεις δώρο και prepaid card αξίας μέχρι και 1.000€. Όλες οι LG OLED που θα βρεις σε προσφορά στο Public συνοδεύονται και από επιπλέον 5ετή εγγύηση SafetyNet - εντελώς δωρεάν!

Πρώτη σου επιλογή η  LG OLED 55C8 σε τιμή πιο χαμηλή από ποτέ, με έκπτωση 35%. Με 55’’ διαγώνιο, τεχνολογία Cinema HDR, ήχο Dolby Atmos και τον επεξεργαστή α9, θα ανεβάσει την εμπειρία θέασης στην κορυφή. Και τα καλά νέα δεν σταματούν εκεί, αφού αγοράζοντάς την 55C8, θα πάρεις δώρο το Soundbar LG SK5 με ισχύ 360W.

Αν οι 55 ίντσες είναι λίγες για το σαλόνι σου, τότε πρέπει να κάνεις το άλμα στις 65’’. Η πιο προσιτή πρόταση σε αυτό το μέγεθος είναι η LG OLED 65B8 ,που δεν στερείται τίποτα από την ποιότητα εικόνας και ήχου σε σχέση με ανώτερα μοντέλα, με τη μόνη διαφορά να βρίσκεται στον επεξεργαστή, που στην B8 είναι ο α7.

Για την πιο γρήγορη απόκριση του επεξεργαστή α9 στις 65 ίντσες ιδανική επιλογή είναι η LG OLED 65C8, που μπορεί να γίνει δικιά σου με έκπτωση 12% και θα σου δώσει δώρο prepaid κάρτα αξίας 300€. 

Η LG OLED 65E8, εκτός από την απαράμιλλη εικόνα των LG OLED σου προσφέρει και την απόλυτη κομψότητα στο χώρο σου. Με το OLED πάνελ να είναι τοποθετημένο επάνω σε ένα πλαίσιο από γυαλί η E8 είναι σαν ένα κόσμημα για το σαλόνι.

Αν όμως δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από την απόλυτη εμπειρία θέασης, τότε η LG Signature OLED τηλεοράσεις δημιουργήθηκαν για σένα. Στις 65’’ θα βρεις την LG Signature OLED 65W8 που θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί και σαν έργο τέχνης. Η οθόνη των Signature OLED W τηλεοράσεων τοποθετείται σε ένα λεπτό μαγνητικό πλαίσιο και εξέχει ελάχιστα από τον τοίχο. Όλα τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά της τηλεόρασης, όπως ο δέκτης και οι θύρες HDMI, είναι τοποθετημένα στο Soundbar που την συνοδεύει. Πραγματικά δεν θα πιστεύεις πόσο λεπτή είναι η μία LG Signature W OLED τηλεόραση μέχρι να το δεις με τα ίδια σου τα μάτια, είναι σαν να έχεις παράθυρο στον τοίχο και όχι τηλεόραση!

Αλλά οι επιλογές σου δεν σταματούν εδώ. Η κομψότητα της σειράς E προσφέρεται και σε ακόμα μεγαλύτερο μέγεθος 77 ιντσών. Μπορείς να βρεις την LG OLED 77E8 με έκπτωση 1.000€ και δύο ακόμα δώρα. Το πρώτο είναι τα ασύρματα ακουστικά LG HBS-A100 και το δεύτερο είναι η prepaid card αξίας 1.000€!

Η κορυφή όμως στις OLED τηλεοράσεις ανήκει σίγουρα στην LG Signature OLED 77W8. Η σχεδόν απίστευτη λεπτότητα των Signature W8 OLED σε μέγεθος που συναρπάζει και μετατρέπει το σαλόνι σου σε μία μικρή αίθουσα σινεμά! Το μόνο που χρειάζεσαι μετά, για να ολοκληρωθεί η κινηματογραφική εμπειρία από την άνεση του σαλονιού σου, είναι το ποπ κορν!