Oscars 2019: Queen will rock us!

Περίληψη: Και όμως: η θρυλική ροκ μπάντα συμφώνησε να εμφανιστεί live στην 91η τελετή απονομής των...

Και όμως: η θρυλική ροκ μπάντα συμφώνησε να εμφανιστεί live στην 91η τελετή απονομής των Βραβείων Οσκαρ. Κι ας μην είναι το «Bohemian Rhapsody» υποψήφιο στην κατηγορία τραγουδιού!

Ενώ για τη φετινή διοργάνωση η Ακαδημία φαίνεται πως έχει... στριμωχτεί με τους χρόνους των εμφανίσεων, εξασφάλισε (έστω) 5 λεπτά ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας και αδρεναλίνης για τους Queen.

Η ανακοίνωση, από την πλευρά της Ακαδημίας, έγινε μέσω Twitter χρησιμοποιώντας μάλιστα την εισαγωγή του ομώνυμου τραγουδιού: «Is this the real life? Is this just fantasy?».

Adam Lambert (ο οποίος περιοδεύει με τους Queen στη θέση του Freddie Mercury τα τελευταία χρόνια) θα εμφανιστεί ως frontman. Ποιο τραγούδι θα επιλέξουν να ερμηνεύσουν, δεν έχει γίνει γνωστό.

Ωστόσο το συγκρότημα απάντησε πανηγυρικά επίσης μέσω Twitter, δίνοντας ραντεβού στην τελετή της 24ης Φεβρουαρίου

Το «Bohemian Rhapsody» διεκδικεί πέντε Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και Α΄Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του Rami Malek στον ρόλο του Freddie Mercury, που έφυγε τη ζωή τον Νοέμβριο του 1991, χτυπημένος από το AIDS, σε ηλικία 45 ετών. Η ταινία αναδείχθηκε σε blockbuster με εισπράξεις άνω των 854 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office!

Η φετινή, 91η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, θα γίνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου (προς ξημερώματα Δευτέρας στην Ελλάδα), στο Dolby Theatre του Hollywood.