Ημέρα Περιβάλλοντος: Η ομάδα των πιο αστείων υπερδυνάμεων και το πλαστικό νησί!

Περίληψη: Αρχή καλοκαιριού και λίγο πριν βρεθούμε σε ακρογιαλιές και παραλίες, ο πλανήτης γιορτάζει την Παγκόσμια...

Αρχή καλοκαιριού και λίγο πριν βρεθούμε σε ακρογιαλιές και παραλίες, ο πλανήτης γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Είναι άραγε η 5η Ιουνίου μια καλή αφορμή να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα παγκοσμίως; 

Αν αυτή η σκέψη σε απασχολεί έστω και λίγο, τότε θα βρεις εξαιρετικά ενδιαφέρον ένα βιβλίο που προσπαθεί να βάλει ένα λιθαράκι στο να δημιουργηθεί ένας πιο... «πράσινος» πλανήτης.

Ο λόγος για το νέο βιβλίο της σειράς «Το Απίθανο Βιβλίο των πιο Αστείων Υπερδυνάμεων» της Petita Demas, στο οποίο οι ήρωες, που οι μικροί μας φίλοι γνώρισαν στο «απίθανο βιβλίο των πιο αστείων υπερδυνάμεων - Ένα βιβλίο για τη διαφορετικότητα», έχουν μια νέα ιστορία να πουν.

Αυτή τη φορά έρχονται αντιμέτωποι με μια φάλαινα που το στομάχι της είναι γεμάτο πλαστικά. Σε μια παραλία στη Σαντορίνη, λοιπόν, θα βρουν την άτυχη φάλαινα και θαζήσουν μια περιπέτεια γεμάτη εκπλήξεις, προσπαθώντας να την σώσουν!

Η δράση, όμως, δε σταματά εδώ. Θα συνεχιστεί σε ένα νησί φτιαγμένο από πλαστικό, στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού, και οι πρωταγωνιστές της ιστορίας θα χρησιμοποιήσουν τις υπερδυνάμεις τους για να προφυλαχθούν οι ίδιοι, αλλά και ο κόσμος από ένα νέο «κακό».

Τη συνέχεια της ιστορίας θα την βρείτε στην ελληνική έκδοση του βιβλίου με τίτλο «Η ομάδα των πιο αστείων υπερδυνάμεων και το πλαστικό νησί», αλλά και στην αντίστοιχη στην αγγλική γλώσσα, που θα βρείτε αποκλειστικά στο public.gr και στα καταστήματα Public.

Το Public, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Petita Demas, χαρίζουν σε πέντε (5) τυχερούς πέντε (5) αντίτυπα του βιβλίου. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και οι νικητές είναι οι εξής: 

Γιώργος Νάκος
Πέτρος Καλπούζος
Κέλλυ Σπένδου
Ευαγγελία Τουλούμη
Πέτρος Γεωργίου

Είναι η τέλεια ευκαιρία για να κάνετε κάθε παιδί να αγαπήσει, να σέβεται και να αρχίσει να προσέχει το περιβάλλον!