Επιτέλους! Ο Luigi απέκτησε το δικό του LEGO σετ!

Περίληψη: Το πρώτο LEGO Super Mario σετ είχε -προφανώς- τον σούπερ υδραυλικό για πρωταγωνιστή. Με το νέο Luigi Starter Course, όμως, μπαίνει και ο Luigi στο παιχνίδι!

Ο αγαπημένος «παίκτης νούμερο 2» όλων, ο Luigi, θα ακολουθήσει τον αδερφό του Mario και θα μπει κι αυτός στον κόσμο των LEGO. Nintendo και LEGO συνέχισαν τη συνεργασία τους και δημιούργησαν το νέο interactive σετ Luigi Starter Course με πρωταγωνιστή -ποιόν άλλο;- τον Luigi!

Η φιγούρα του Luigi είναι ουσιαστικά ίδια με αυτή του Mario στο Super Mario Adventures Starter Course, εκτός από το γεγονός ότι ο Luigi είναι ελάχιστα ψηλότερος. Υπάρχει ενσωματωμένη οθόνη στο σώμα, τα μάτια και το στόμα ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει ένας αισθητήρας για να «καταλαβαίνει» ο Luigi σε ποιο σημείο της πίστας βρίσκεται και να αντιδρά ανάλογα. Στις αντιδράσεις του συμπεριλαμβάνονται ήχοι όπως εφέ από το video game και γνωστές ατάκες του Luigi. Τεχνολογικά, δηλαδή, Mario και Luigi είναι ίδιοι, απλά έχουν διαφορετική εμφάνιση.

Στο νέο δημιούργημα της LEGO δεν θα βρεις μόνο τον Luigi. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης τον ροζ Yoshi για σύμμαχο και τους Bone Goomba και Boom Boom για αντιπάλους. Με το καινούργιο LEGO Luigi σετ μπορείς να φτιάξεις τη δική σου πίστα ή να προσθέσεις τα κομμάτια του στα υπάρχοντα LEGO Nintendo σετ. Τα πακέτα LEGO Super Mario που κυκλοφορούν ήδη είναι συμβατά με το νέο σετ!

Το Luigi Starter Course αποτελείται από 280 μικρά και μεγάλα κομμάτια και απευθύνεται σε ηλικίες από 6 ετών και πάνω. Στο σετ θα βρεις έναν σωλήνα, τη σημαία του τερματισμού και πολλά ακόμα κομμάτια, για να φτιάξεις τη δική σου πίστα. Μη ξεχνάς, επίσης, ότι υπάρχει και η δωρεάν LEGO Super Mario εφαρμογή για smartphone, η οποία περιλαμβάνει οδηγούς και ιδέες κατασκευής!

Το νέο Luigi Starter Course LEGO σετ αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. Για όλα τα νεότερα μείνε συντονισμένος στο Public Blog!