Fisher Price, Baby Clementoni και V-tech: Παίζουμε και μαθαίνουμε!

Περίληψη: Τα παιχνίδια είναι η πηγή της χαράς! Διαλέξαμε τα αγαπημένα μας με τη σκέψη στους πιο μικρούς της οικογένειας!

Γονείς και παιδιά συνήθως ρίχνουν όλη την προσοχή τους στο ημερήσιο πρόγραμμα: δουλειά και σχολείο αντίστοιχα, υποχρεώσεις, εξωσχολικές δραστηριότητες... και ο ελεύθερος χρόνος; Πόσο εύκολο είναι να εξασφαλίσουν καθημερινά λίγες ποιοτικές ώρες για να παίξουν μαζί; Γιατί, ας το παραδεχτούμε, υπάρχει πιο δημιουργική απασχόληση από το παιχνίδι;

Τώρα, που οι συνθήκες μας οδηγούν να περνάμε περισσότερες ώρες στο σπίτι, ας εκμεταλλευτούμε την κατά τα άλλα δύσκολη συγκυρία. Ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας παιχνίδια από τα «ράφια» του public.gr για τους πολύ μικρούς της οικογένειας. Ξεκινάμε; 

Προσχολικά παιχνίδια για τους πολύ μικρούς!

Για τα πιο μικρά παιδιά θα σου προτείναμε ένα παιχνίδι προσχολική ηλικίας, με το οποίο μπορούν να μάθουν παίζοντας. Ο Τάρανδος ο μουσικούλης μαθαίνει στα μωρά τους αριθμούς, τα χρώματα και πολλά ακόμα με τη βοήθεια διασκεδαστικής μουσικής.

Μέσα από τη μουσική ένα μωρό μπορεί να μάθει επίσης τον συγχρονισμό, με τη βοήθεια του Ρούλη του Τυμπανούλη. Εκπαιδευτικό χαρακτήρα έχουν και οι κύβοι στοίβαξης classic, οι οποίοι βοηθούν τα μωρά να εξοικειωθούν με τον κόσμο γύρω τους, φέρνοντάς τα σε επαφή με διάφορα σχέδιααριθμούς και μεγέθη.

Αφού τα είδες όλα, λοιπόν, ποιο παιχνίδι θα διαλέξεις για τους αγαπημένους μικρούς της ζωής σου; Όποιο κι αν σου αρέσει, κάνε το δικό σου στο public.gr και γέμισε με χαρά τις κοινές σας ώρες στο σπίτι! Και μη ξεχνάς τη δωρεάν παράδοση σε όλες τις online παραγγελίες από το public.gr!