Ιδέες για να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα PLAYMOBIL σας την περίοδο των Χριστουγέννων! [Διαγωνισμός]

Περίληψη: Τα PLAYMOBIL θα γίνουν ο καλύτερος φίλος μικρών και μεγάλων και φέτος στις γιορτές! Δείτε μερικές διασκεδαστικές ιδέες για δημιουργική απασχόληση με τα παιδιά αυτά τα Χριστούγεννα.

Στο σημερινό μας άρθρο θα σας προτείνουμε διασκεδαστικούς και πρωτότυπους τρόπους για να γεμίσουμε δημιουργικά τον χρόνο μαζί με τα παιδιά κατά την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων διακοπών. Τα PLAYMOBIL είναι ο αγαπημένος φίλος τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων παιδιών. Πόσες γενιές δεν έχουν παίξει με αυτά τα μικρά ανθρωπάκια που μόνο χαμόγελο μπορούν να χαρίσουν!

Ήρθε η ώρα να βγάλετε από το ντουλάπι όλη τη συλλογή σας με τα PLAYMOBIL και να χρησιμοποιήσετε τα μικρά ανθρωπάκια και τα εξαρτήματα που διαθέτετε σύμφωνα με τις παρακάτω ιδέες. Για πάμε να δούμε μερικές:

  • ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ MΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ;

Παιδιά, διαλέξτε μία φιγούρα PLAYMOBIL για κάθε συμμαθητή ή συμμαθήτριά σας. Γράψτε ένα καρτελάκι με το όνομά τους και τοποθετήστε τη φιγούρα επάνω στο καρτελάκι. Τι επάγγελμα πιστεύετε ότι θα κάνει ο καθένας τους όταν μεγαλώσει; Βάλτε την φιγούρα PLAYMOBIL να κρατήσει στο χέρι ένα ή περισσότερα εξαρτήματα που νομίζετε, ότι τον/την αντιπροσωπεύει. Καπέλα, αυτοκίνητα, αεροπλάνα, τετράδια, μία κορώνα, ένα ψαροντούφεκο, μία κατσαρόλα. Φωτογραφίστε την κάθε φιγούρα πάνω στο καρτελάκι της και στείλτε την στον φίλο ή στη φίλη σας, και ζητήστε τους να μαντέψουν τι επαγγέλματα σκεφτήκατε για αυτούς.

  • ΠΙΟΝΙΑ-PLAYMOBIL ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ

Τώρα είστε έτοιμοι για κάτι εντελώς διαφορετικό; Ποιο είναι το αγαπημένο σας επιτραπέζιο παιχνίδι; Το φιδάκι, ο γκρινιάρης, η τρίλιζα; Πώς θα σας φαινόταν να αντικαταστήσετε τα πιόνια στα κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια με φιγούρες PLAYMOBIL; Ποιος θα κερδίσει άραγε στο σημερινό οικογενειακό παιχνίδι; Ο φοβερός ιππότης, η όμορφη πριγκίπισσα ή ο γενναίος πειρατής; Σίγουρα αυτή η ιδέα θα σας ενθουσιάσει! Το παιχνίδι έτσι γίνεται ολοένα και πιο διασκεδαστικό για μικρούς και μεγάλους. Τι λέτε, ξεκινάμε;

  • ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Έφτασε η ώρα για το κυνήγι του χαμένου θησαυρού! Οι κανόνες του παιχνιδιού; Πανεύκολοι! Κρύψτε κάπου καλά μέσα στο σπίτι τον καλό ιππότη και τη μαγεμένη νεράιδα, γράψτε εύκολους γρίφους σε χαρτάκια μαζί για τα παιδάκια σας και οδηγήστε τους βήμα-βήμα προς τη λύση! Εύκολος, διασκεδαστικός και εγγυημένος τρόπος για μία συναρπαστική περιπέτεια εντός του σπιτιού.

Παραπάνω ήταν κάποιες ιδέες για να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας στο σπίτι μαζί με τα παιδιά σας. Σίγουρα υπάρχουν πολλές περισσότερες ιδέες για παιχνίδι με τα αγαπημένα μας PLAYMOBIL και θα χαρούμε να τις μοιραστείτε μαζί μας! Καλές γιορτές!!!

Διαγωνισμός PLAYMOBIL

Το Public και η PLAYMOBIL χαρίζουν σε δέκα (10) τυχερούς ισάριθμα (10) δώρα PLAYMOBIL. Για να διεκδικήσεις κι εσύ ένα από τα μεγάλα δώρα πρέπει απλά να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής του διαγωνισμού μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου. Οι τυχεροί θα επιλεγούν μετά από κλήρωση. Τα δώρα που θα κληρωθούν είναι: 5 × PLAYMOBIL Δέντρο της σοφίας, 5 × PLAYMOBIL Πύργος του Μάγου. Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Καλή επιτυχία και καλές γιορτές!