Το νεότερο LEGO Technic σετ φτιάχτηκε για όσους λατρεύουν τις μοτοσικλέτες

Περίληψη: Το απόλυτο δώρο για το νέο έτος είναι η νέα super μοτοσικλέτα BMW M 1000 RR που μας παρουσίασαν η LEGO Technic μαζί με την BMW Motorrad!

Η LEGO έχει καταφέρει κάθε χρόνο να μας ενθουσιάζει όλο και περισσότερο! Ειδικά το πρώτο φετινό θεματικό LEGO Technic σετ είναι πραγματικά αξεπέραστο και θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους! Το νέο LEGO σετ, λοιπόν, είναι ένα εκπληκτικό μοντέλο κλίμακας 1:5 της πρώτης μοτοσικλέτας της BMW με σήμα Μ, της BMW M 1000 RR.

Αυτό το επικό μοντέλο χρειάζεται υπομονή και προσήλωση για να το φτιάξεις καθώς αποτελείται από 1.920 κομμάτια! Μόλις συναρμολογήσεις όλα τα κομμάτια, το αποτέλεσμα στο οποίο καταλήγεις είναι μία μηχανή με μήκος πάνω από 45 εκατοστά. Εκτός από τη σχολαστική προσοχή στις τεχνικές λεπτομέρειες, η έκδοση M 1000 RR διαθέτει χαρακτηριστικά που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσουν. Διαθέτει λειτουργικά εξαρτήματα όπως το κιβώτιο τριών ταχυτήτων, ανάρτηση εμπρός και πίσω και ένα ταμπλό με τρεις διαφορετικές επιλογές ενδείξεων. Στο σετ περιλαμβάνεται επίσης ένα racing stand, μια βάση στήριξης και παρουσίασης του μοντέλου, αλυσίδα χρυσού χρώματος και τα γραφικά M που χρησιμοποιούνται και στην πραγματική μοτοσικλέτα.

Ο επικεφαλής Marketing & Product Management της BMW Motorrad, Ralf Rodepeter, σε δήλωσή του ανέφερε: «Όταν η διοίκηση της BMW Motorrad ανακοίνωσε την BMW M 1000 RR, το πρώτο μοντέλο M σε δύο τροχούς, όλοι περίμεναν ότι θα είναι κάτι ξεχωριστό. Στο ίδιο πνεύμα, η ομάδα LEGO Technic συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να επινοήσει κάτι πρωτοφανές για να τιμήσει την M RR. Αποτέλεσμα: μία μοτοσικλέτα και ένα τεχνικό μοντέλο που το καθένα αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα του».

Επίσης, ο σχεδιαστής του LEGO Group, Samuel Tacchi, δήλωσε: «Είναι τόσο απολαυστικό να διεισδύεις κάτω από την εξωτερική επιφάνεια ενός τόσο σημαντικού μοντέλου της BMW Motorrad. Υπάρχει λόγος που αυτές οι πανέμορφες μοτοσικλέτες είναι δημοφιλείς στην παγκόσμια κοινότητα των bikers, και είμαστε σίγουροι ότι η έκδοση LEGO Technic θα είναι επιτυχημένη όπως και η συνονόματή της από τον πραγματικό κόσμο».

Το νέο μοντέλο LEGO Technic BMW πρόκειται να κυκλοφορήσει από την 1η Ιανουαρίου 2022 στα καταστήματα (online & offline) της LEGO και αργότερα μέσα στη χρονιά θα διατίθεται ευρύτερα σε όλο τον κόσμο!