Ο κόσμος του Super Mario 64 τώρα και σε LEGO!

Περίληψη: Το νεότερο LEGO σετ σε συνεργασία με τη Nintendo είναι το LEGO Super Mario 64 ? Block. Το σετ έχει το σχήμα του τούβλου «?» και μέσα του κρύβει πίστες από το παιχνίδι Super Mario 64.

Η LEGO και η Nintendo συνεργάζονται εδώ και καιρό για τη δημιουργία φανταστικών Super Mario σετ, όπως το Super Mario Adventures with Luigi Starter Course που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Η συνεργασία των δύο εταιριών συνεχίζεται και πρόσφατα είχαμε την ανακοίνωση ενός ακόμα σετ με ήρωες από τον κόσμο του Super Mario. Το νέο σετ είναι το LEGO Super Mario 64 ? Block, το οποίο είναι μία ρέπλικα από το γνωστό τούβλο με το ερωτηματικό από τα βιντεοπαιχνίδια Super Mario.

Το σετ αυτό αποτελείται από 2064 κομμάτια! Κι αν αναρωτιέσαι πως γίνεται να χρειάζονται τόσα κομμάτια για ένα τόσο απλό σχέδιο, η απάντηση είναι πως το σχέδιο δεν είναι καθόλου απλό. Ο κύβος με το ερωτηματικό κρύβει μέσα του μία έκπληξη. Μόλις τον ανοίξεις βρίσκεις μέσα σε αυτόν 4 μίνι κόσμους εμπνευσμένους από πίστες του παιχνιδιού Super Mario 64.

Οι τέσσερεις κόσμοι που αποκαλύπτονται μέσα στον κύβο είναι μικροσκοπικοί, άρα οι φιγούρες δεν έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που θα περίμενες από ένα μεγαλύτερο μοντέλο. Ο Mario, η Peach, ο Yoshi και οι υπόλοιποι χαρακτήρες του σετ είναι άμεσα αναγνωρίσιμοι όμως, μέσα από τα χρώματα, τα σχέδια και τις λεπτομέρειες που έχουν οι φιγούρες. Το σετ κρύβει μέσα του το κάστρο της πριγκίπισσας Peach και μικρά αντίγραφα από τις πίστες Cool, Cool Mountain, Bob-omb Battlefield, και Lethal Lava Land.

Αν ανυπομονείς να προσθέσεις το Super Mario 64 ? Block στη LEGO συλλογή σου, μάλλον θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι το 2022, καθώς τότε αναμένεται η κυκλοφορία του συγκεκριμένου σετ στα καταστήματα. Μέχρι τότε, ανακάλυψε όλα τα LEGO Super Mario σετ που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα στο Public και παίξε με τους αγαπημένους χαρακτήρες της Nintendo σε LEGO μορφή!