Παιχνίδια BRIO: Ένα δώρο που ταιριάζει σε κάθε παιδί! [Διαγωνισμός]

Περίληψη: Η αναζήτηση δώρου για παιδιά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Με τα παιχνίδια BRIO, όμως, γίνεται… παιχνιδάκι! Το σετ BRIO είναι ένα δώρο που θα αγαπήσουν και οι γονείς και τα παιδιά.

Όσο πλησιάζουν οι διακοπές των Χριστουγέννων ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών μεγαλώνει. Το ερώτημα, λοιπόν, είναι πώς θα τον αξιοποιήσουν ποιοτικά. Η απάντηση είναι τα παιχνίδια BRIO, τα οποία εξάπτουν τη φαντασία των παιδιών και τους επιτρέπουν να δημιουργήσουν τους δικούς τους κόσμους μέσα από τις πολλές και διαφορετικές επιλογές παιχνιδιών που υπάρχουν.

Δεν αποκλείεται να είχες ακόμα κι εσύ παιχνίδια BRIO μεγαλώνοντας. Η BRIO ξεκίνησε τη λειτουργία της πίσω στο 1884 (!) και παραμένει ακόμα και σήμερα, 137 χρόνια μετά, πιστή στην αρχική της φιλοσοφία. Κατασκευάζει ποιοτικά, ασφαλή και εκπαιδευτικά παιχνίδια από ξύλο, τα οποία είναι τρομερά διασκεδαστικά. Με ένα σετ BRIO τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν ένα τεράστιο σιδηρόδρομο, τη δική τους φάρμα, ένα ολόκληρο λιμάνι και πολλά άλλα.

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να χαρίσετε παιχνίδια BRIO στα παιδιά! Η προσμονή των μικρών μας φίλων για δώρα «χτυπάει κόκκινο» αυτή την περίοδο και κάθε παιδί ανυπομονεί να μάθει τι του έφερε ο Άγιος Βασίλης. Αν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τα περιμένει ένα παιχνίδι BRIO τότε σίγουρα θα ξετρελαθούν! Και φυσικά, εσύ μπορείς να είσαι σίγουρος ότι έκανες μία επιλογή δώρου που ξεχωρίζει για την ποιότητά της και που θα χαρίσει στα παιδιά ατελείωτες ώρες δημιουργικής απασχόλησης, όχι μόνο την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά για χρόνια.

Ξεκίνα με ένα παιχνίδι όπως το Σιδηροδρομικό Σετ Πυροσβεστική, το Σετ Σαφάρι Μεγάλο, ή το Σετ Η Πρώτη Μου Φάρμα και άσε τη φαντασία των παιδιών να δημιουργήσει τα πιο τρελά παιχνιδο-σενάρια. Ακόμα κι αν τα παιδιά έχουν ήδη παιχνίδια BRIO στο δωμάτιό τους, ποτέ δεν είναι αρκετά. Χάρισέ τους σετ που θα επεκτείνουν τη συλλογή τους και θα μεγαλώσουν κι άλλο τους κόσμους που κατασκευάζουν.

Video Duration
0:42

Γονείς, νονοί, παππούδες, θείοι, όλοι ξέρετε πλέον τι δώρο θα πάρετε στα παιδιά αυτές τις γιορτές! Βρείτε τα παιχνίδια BRIO στα καταστήματα Public και στο Public.gr και γεμίστε με χαρά και δημιουργικότητα τις στιγμές των παιδιών φέτος το Χριστούγεννα. Κι επειδή γιορτές έρχονται, σου επιφυλάσσουμε και εμείς ένα δώρο BRIO.

Διαγωνισμός BRIO

Το Public και η John Hellas, εταιρία που έφερε τα παιχνίδια BRIO στην Ελλάδα, χαρίζουν σε πέντε (5) τυχερούς ισάριθμα (5) παιχνίδια BRIO Σιδηροδρομικό Σετ Πυροσβεστική. Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου. Οι νικητές θα επιλεγούν μετά από κλήρωση. Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Καλή επιτυχία και καλές γιορτές!