Η μαγεία των Χριστουγέννων: Τα καλύτερα δώρα για παιδιά!

Περίληψη: Αναρωτιέσαι, όπως κι εμείς, «τι δώρο να του πάρω τα Χριστούγεννα»; Διαλέξαμε τα καλύτερα για μικρά και μεγάλα παιδιά!

Μπορεί εσύ να μην έχεις αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων (πράγμα αδύνατον), ωστόσο παιδιά και παιδάκια σίγουρα περιμένουν πώς και πώς να δουν τι θα κρύβουν τα κουτιά κάτω από το δέντρο. Και επειδή τα Χριστούγεννα μικροί και μικρές έχουν προτεραιότητα, πάμε να δούμε κάμποσες ωραίες ιδέες για τα δώρα τους!

Για παιδιά κάθε ηλικίας, ένα επιτραπέζιο μπορεί να χαρίσει «άπειρες» ώρες διασκέδασης, με την παρέα ή την οικογένεια. Όπως με το επιτραπέζιο «Μην Ξυπνήσεις τον Μπαμπά», όπου οι παίκτες δοκιμάζουν τις δεξιότητές τους προσπαθώντας να φτάσουν στο ψυγείο, χωρίς να... ενοχλήσουν το μπαμπά που κοιμάται. Ακόμα πιο δύσκολο έργο έχουν οι παίκτες του «Bank Attack», που προσπαθούν να εκτελέσουν τη ληστεία του αιώνα. Το παραμικρό λάθος μπορεί να ενεργοποιήσει το συναγερμό, οπότε το παιχνίδι θέλει μεγάλη προσοχή! 

Για κάτι πιο... «κοριτσίστικο», δεν υπάρχει πιο σίγουρη επιλογή από τη Barbie. Επειδή, όμως, τα περισσότερα κορίτσια έχουν ήδη κούκλες, κάνε τη διαφορά και δώρισέ τους το κινητό ιατρείο Barbie. Ή μήπως ένα παλάτι θα ήταν καλύτερο; Το εντυπωσιακό κρυστάλλινο παλάτι δημιουργεί έναν μαγικό κόσμο για τις φιγούρες PLAYMOBIL, ενώ, το σετ παιχνιδιού Frozen 2 αποτελείται από ένα φορητό κάστρο της Αρεντέλας από τη γνωστή ταινία «Ψυχρά και Ανάποδα 2» της Disney.

Για τα αγόρια της παρέας, η Ληστεία Διαμαντιών φέρνει τους αγαπημένους «κλέφτες κι αστυνόμους» σε LEGO μορφή. Το σετ περιλαμβάνει 6 φιγούρες και 2 οχήματα, τα οποία θα φτιάξουν τα παιδιά. Με τα LEGO η χαρά δεν είναι μόνο στο παιχνίδι αλλά και στη δημιουργία. Αν τα παιδιά έχουν ήδη πολλά LEGO, τότε εμπιστέψου τις πίστες Hot Wheels. Η πίστα Δεινόσαυρος T-Rex θα εκτοξεύσει - στην κυριολεξία - το παιχνίδι κάθε παιδιού!

Τώρα, που είναι ακόμα νωρίς, ξεκίνα τα ψώνια για τα δώρα των γιορτών, μη τα αφήσεις όλα τελευταία στιγμή! Δεν χρειάζεται να πας μακριά - μια επίσκεψη στο κοντινότερο κατάστημα Public ή ένα κλικ στο public.gr είναι ό,τι σε χωρίζει από εκατοντάδες δώρα για τα μικρά και μεγάλα παιδιά της ζωής σου!