Τα νέα LEGO Super Mario σετ είναι εμπνευσμένα από το Luigi's Mansion

Περίληψη: Ο Luigi, o διάσημος υδραυλικός της Nintendo, έρχεται σε ακόμα περισσότερα LEGO σετ, τα οποία θυμίζουν τον κόσμο των παιχνιδιών Luigi’s Mansion.

Μπορεί ο Mario να είναι πιο διάσημος χαρακτήρας της Nintendo, ακόμα και αν μιλάμε για LEGO σετ, αλλά ο Luigi έρχεται ξανά στο επίκεντρο και τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας από τον διάσημο αδελφό του. Ο λόγος; Η LEGO κυκλοφορεί 3 ολοκαίνουργια σετ εμπνευσμένα από το Luigi's Mansion

Το πρώτο Lego Super Mario σετ κυκλοφόρησε το 2020 και τώρα έρχεται η υποσειρά με τον πράσινο υδραυλικό να εξιχνιάζει στοιχειωμένες επαύλεις με έναν φακό και μία ειδική ηλεκτρική σκούπα.

Το πρώτο σετ είναι το «Lab and Poltergust» και θα περιλαμβάνει τον καθηγητή E. Gadd και το εργαστήριό του, στο οποίο θα μπορείς να δοκιμάσεις τις δεξιότητες σου στη σύλληψη φαντασμάτων με ένα Poltergust που συνοδεύεται από το αξεσουάρ Strobulb. Αν καταφέρεις και πιάσεις το Gold Ghost θα ανταμείβεσαι με ένα νόμισμα. Αυτό είναι ένα καλό κίνητρο!

Video Duration
0:22


Στο δεύτερο σετ, που ονομάζεται «Entryway», θα ανακαλύψεις έναν δημιουργικό τρόπο για να νικήσεις το Bogmire. Στην αρχή θα χρειαστεί να αναζητήσεις το Golden Bone του Polterpup, απλά προσπάθησε να είσαι θαρραλέος και να μην τρομάξεις όσο περπατάς.

Στο τελευταίο σετ, «Haunt-and-Seek», θα έχεις στα χέρια σου μια σειρά από περιστρεφόμενους διαδρόμους, ιδανικούς για κυνήγι πολύτιμων λίθων και μάχη με φαντάσματα. Προσθέτοντας τα άλλα δύο σετ που αναφέραμε επάνω σε αυτό, θα έχεις μια μεγάλη έπαυλη για να «λιώσεις» στο παιχνίδι! Όπως αναφέρει και η εταιρεία: «Πρόσθεσε λίγη τρομακτική διασκέδαση στην #LEGOSuperMario εμπειρία σου με αυτά τα νέα σετ Luigi’s Mansion!». Όσα περισσότερα LEGO Super Mario έχεις στη συλλογή σου τόσο πιο συναρπαστικό θα γίνει το παιχνίδι σου με αυτά!

Αν θες σαν τρελός να τα αποκτήσεις χρειάζεται να κάνεις λίγη ακόμα υπομονή. Τα τρία σετ του Luigi's Mansion αναμένεται να κυκλοφορήσουν παγκοσμίως στις αρχές του 2022.