Πανελλήνιες 2015: Ευεργετικά τα διαλείμματα στη μελέτη!

Περίληψη: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά ο άνθρωπος που διαβάζει 15 ώρες τη...

Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά ο άνθρωπος που διαβάζει 15 ώρες τη μέρα δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον

«Το διάλειμμα κρατάει δυο ζωές», είχε πει ο Μαχαιρίτσας. «Το διάλειμμα είναι απολύτως απαραίτητο» σου λέω εγώ, ό,τι κι αν σου λένε οι γονείς σου και οι καθηγητές. 

Φυσικά, όταν όλοι σου οι φίλοι και το φλερτάκι σου διαβάζουν, είναι κάπως δύσκολο να συντονιστείτε. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις τρόπους να ξεφύγεις από τη ρουτίνα του βιβλίου με τον γνωστό, δοκιμασμένο τρόπο: Ταινίες και μουσική! Κι επειδή χρόνο για να παρακολουθήσεις τις νέες κυκλοφορίες λογικά δεν έχεις, σου συγκέντρωσα εδώ ό,τι καλύτερο παίζει αυτές τις μέρες:

    

Μιλώντας για μουσική, όποια κι αν είναι τα γούστα σου, κάτι θα βρεις: Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια, οι Faith No More επιστρέφουν με ολοκαίνουριο άλμπουμ! Το “Sol Invictus” έχει ήδη πάρει θετικά σχόλια και, συγγνώμη για αυτό που θα πω, αλλά περιλαμβάνει την επιτυχία “Motherfucker”! Σε ένα εντελώς διαφορετικό είδος, το One last breath της Μαρίας Έλενας Κυριακού, περιέχει το ομώνυμο τραγούδι που την έφερε στην Eurovision, το «Δυο άγγελοι στη γη» που της εμπιστεύτηκε να τραγουδήσει στα ελληνικά  ο Eros Ramazzotti και μερικά από τα τραγούδια που την οδήγησαν στην πρώτη θέση του Voice πέρυσι. Και μιας και μιλήσαμε για Eros Ramazzotti, το νέο του άλμπουμ με τίτλο “Perfetto” περιλαμβάνει 14 ολοκαίνουρια τραγούδια ηχογραφημένα στο Λος Άντζελες, το Μιλάνο και τη Ρώμη. Με λιγότερους ηλεκτρονικούς ήχους και έμφαση σε αυτή τη φωνή που την αναγνωρίζεις ακόμα κι αν την ακούς από το σπίτι του γείτονα απέναντι.  Επίσης, το “Reason”, το δεύτερο άλμπουμ της βελγικής καταγωγής ερμηνεύτριας και στιχουργού Selah Sue (το πρώτο είχε ξεπεράσει τις 720.000 πωλήσεις στην Ευρώπη), σε περιμένει στο σταυροδρόμι της soul με τη reggae. Είναι και πολύ ωραία κοπέλα, γκούγκλαρέ τη να δεις!

    Interstellar  Hunger Games Επανάσταση Μέρος 1

Όσον αφορά τις ταινίες, λαμβάνοντας υπ’ όψην το νεαρό της ηλικίας σου, υπάρχουν τρεις πολύ hot επιλογές που θα σε ταξιδέψουν σε φανταστικούς, διαστημικούς και δυστοπικούς κόσμους: H τριλογία «Χόμπιτ», σε dvd και blu ray, είναι ό,τι πρέπει για να ξεχάσεις για λίγο τον μαθηματικό σου που σου λέει ποια είναι τα SOS. Το «Interstellar» συνεχίζει την καριέρα του ως blockbuster της χρονιάς στις οθόνες μας και σε εκτοξεύει στο διάστημα (φρόντισε να γυρίσεις μόνο, γιατί αύριο δίνεις μάθημα). Τέλος, το «Hunger Games» είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία και έρχεται λίαν συντόμως. Ο τίτλος του πιθανόν να αποδειχτεί προφητικός για τα πρώτα σου χρόνια στην αγορά εργασίας, αλλά προς το παρόν διάβασε και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς!

Διάβασε επίσης στο Public Blog

Ετοιμάζεις ταξίδι; Μπες στην κλήρωση και κέρδισε έναν οδηγό Lonely Planet "Make my day"