Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Monopoly: Οι νικητές των ημιτελικών!

Περίληψη: Το πρώτο μέρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Monopoly, του πιο αγαπημένου επιτραπέζιου στον κόσμο, διεξήχθη το Σάββατο 23 Μαΐου.  Oι...

Το πρώτο μέρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Monopoly, του πιο αγαπημένου επιτραπέζιου στον κόσμο, διεξήχθη το Σάββατο 23 Μαΐου. νικητές που αναδείχθηκαν στα τουρνουά του ημιτελικού που πραγματοποιήθηκαν στα καταστήματα Public της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, των Ιωαννίνων, των Χανίων και του Βόλου ήταν έξι, ένας από κάθε κατάστημα.  Αναλυτικά, οι 6 νικητές των Ημιτελικών ανά κατάστημα είναι: 
  • ΑΘΗΝΑ: Σταύρου Βασίλειος
  • ΠΑΤΡΑ: Σακελλαρόπουλος Κωνσταντίνος
  • ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Μπότσιος Δημήτρης
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Οικονόμου Βασίλης
  • XANIA: Κατσέλη Ελένη – Αλείσια
  • ΒΟΛΟΣ: Αθανασιάς Στέλιος 
 Ο δρόμος για το MacaoΜετά τον ημιτελικό, επόμενος σταθμός ο μεγάλος τελικός! Οι νικητές των πόλεων θα διαγωνιστούν στο Μεγάλο Τελικό Τουρνουά στο Public Συντάγματος στην Αθήνα το Σάββατο 30 Μαΐου στις 12.30, όπου και θα ανακηρυχτεί ο Έλληνας Πρωταθλητής. Ο Έλληνας Πρωταθλητής θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Monopoly στο Μακάο της Κίνας στις 7-9 Σεπτεμβρίου.Κάθε 5-6 χρόνια, η Monopoly διοργανώνει μια παγκόσμια γιορτή, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Monopoly. Παίκτες από όλο τον κόσμο συναγωνίζονται και αναδεικνύουν τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Monopoly!Το Σεπτέμβριο του 2015, οι λάτρεις της Monopoly θα συγκεντρωθούν για να γιορτάσουν την επέτειό της στο «14o Παγκόσμιο Πρωτάθλημα» που έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Μακάο στην Κίνα 7-9 Σεπτεμβρίου. Η κάθε χώρα θα στείλει τον δικό της εκπρόσωπο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.Η εταιρεία Hasbro καλύπτει τα έξοδα μεταφοράς & διαμονής στο Μακάο για τον Έλληνα πρωταθλητή και το συνοδό της επιλογής του. Συγχαρητήρια στους νικητές και καλή επιτυχία στον τελικό!