Party time: 5 συμβουλές για μια τέλεια βραδιά στο σπίτι με φίλους!

Περίληψη: Δεν θέλουμε να σε αποθαρρύνουμε, δεν θέλουμε να υποτιμήσουμε τις δυνάμεις σου, αλλά το πιθανότερο...

Δεν θέλουμε να σε αποθαρρύνουμε, δεν θέλουμε να υποτιμήσουμε τις δυνάμεις σου, αλλά το πιθανότερο είναι ότι πολύ δύσκολα θα βρεθείς στη λαμπερή βραδιά του κινηματογράφου, λουσμένος από τη λάμψη του Hollywood και πασπαλισμένος με τη χρυσόσκονη των stars. Μπορείς ασφαλώς να το προσπαθήσεις – ποιος σε σταματά; Ο πιο safe δρόμος πάντως και ο πιο ρεαλιστικός, είναι να απολαύσεις τη μεγάλη απονομή από το σπίτι. Με όλες τις ανέσεις και με τη ματιά ενός πραγματικού σινεφίλ, που μένει συνειδητά έξω απ’ τη γιορτή, για να είναι σε θέση να την παρακολουθήσει! Στις 4 Μαρτίου, ο Gary Oldman θα σηκώσει όπως όλα δείχνουν το αγαλματάκι κι εσύ θα βρίσκεσαι στον καναπέ σου και θα τον χειροκροτάς. Κατά τα άλλα, η λαμπερή βραδιά θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις. Εμείς, σου δίνουμε πέντε απλά tips ώστε να την απολαύσεις με τον καλύτερο τρόπο!

Προσκάλεσε φίλους

Όπως ένας ποδοσφαιρικός αγώνας αποκτά άλλη αίγλη όταν τον παρακολουθείς με κόσμο, έτσι και μια τελετή απονομής θέλει το κοινό της. Φρόντισε μόνο οι φίλοι σου να έχουν τις στοιχειώδεις γνώσεις, για να μη ρωτάνε ποιος είναι αυτός ο κυριούλης με τα γένια όταν η κάμερα θα δείχνει τον Steven Spielberg.

Δες όσες περισσότερες ταινίες μπορείς

Κάποιες δεν έχουν βγει ακόμα στις ελληνικές αίθουσες, πόσο μάλλον σε DVD. Φρόντισε πάντως να δεις όσο περισσότερες ταινίες γίνεται. Όχι μόνο θα έχεις άποψη, αλλά θα μπορείς να βάλεις και στοιχήματα με τους φίλους σου, για να αυξηθεί το σασπένς!

Φόρεσε κάτι όμορφο

Το να βλέπεις τη χολυγουντιανή τελετή με τις πιτζάμες, είναι λίγο ξενερουά, όσο να πεις. Δεν σου λέμε να ντυθείς σαν να παντρεύεις την κολλητή σου, αλλά ένα περιποιημένο look θα σε φέρει πιο κοντά στο γιορτινό κλίμα.

Εξοπλίσου καταλλήλως!

Κοινώς, «ζήστο!». Φτιάξε ποπ κορν με τον Ariete Pop Corn Maker, θυμήσου τι γεύση είχε το Μαλλί της Γριάς που έτρωγες μικρός/ή με το Ariete Cotton Candy, ετοίμασε λαχταριστά hot dogs με μαγιονέζα, κέτσαπ και μουστάρδα χρησιμοποιώντας τη Συσκευή Hot Dog Αriete, απόλαυσε βάφλες με τη Βαφλιέρα Ariete Waffle Maker και μετέτρεψε την κουζίνα σου σε κρεπερί με την Κρεπιέρα Βomann. Φυσικά, οι απολαύσεις αυτές δεν σταματούν στη συγκεκριμένη βραδιά. Μπορείς να τρως τα snacks της αρεσκείας σου στο σπίτι και όλο τον υπόλοιπο χρόνο, καθώς θα βλέπεις τις αγαπημένες σου ταινίες. [gallery link="file" columns="2" size="full" ids="55830,55831"]

Ξέχνα τον ύπνο

Όπως θα γνωρίζεις, η λαμπερή βραδιά μεταδίδεται σε ώρες κατά τις οποίες όσοι δουλεύουν πρωί βλέπουν κινηματογραφικά όνειρα. Μην πτοηθείς όμως. Θυσίασε τον ύπνο σου για χάρη του Hollywood, ή ζήτα μια άδεια από το αφεντικό σου και κοιμήσου ως το μεσημέρι. Άνθρωπος είναι, θα καταλάβει…