Πασχαλινα δώρα για το βαφτιστήρι σου από τη Lego!

Περίληψη: Ναι, ναι, το γνωρίζεις πολύ καλά! Το Πάσχα είναι εκείνη η περίοδος που γίνεται το...

Ναι, ναι, το γνωρίζεις πολύ καλά! Το Πάσχα είναι εκείνη η περίοδος που γίνεται το crash test μεταξύ εσού και του βαφτιστηριού σου! Ξέρεις ότι θα περιμένει με ανυπομονησία το δώρο του και καθημερινά θα κάνει την κλασική ερώτηση στους γονείς του: «Τι θα μου φέρει ο νονός;». Επίσης ξέρεις ότι δε θα τη γλιτώσεις με μια λαμπάδα και ένα σοκολατένιο πασχαλινό αυγό, αλλά θα χρειαστεί κάτι πιο εξεζητημένο για να το καταπλήξεις! Χαλάρωσε και πάρε μια βαθιά ανάσα γιατί τα Public και η Lego σου έχουν τη λύση! Εσύ απλώς χρειάζεται να ξέρεις τα γούστα του! Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Ο λάτρης της μαγειρικής και της πίτσας

Αν το βαφτιστήρι σου έχει δείξει από τώρα μια κλίση στη μαγειρική και θα ήθελε να δηλώσει και συμμετοχή στο Master Chef Junior τότε μην το σκέφτεσαι άλλο, η Lego πιτσαρία είναι το κατάλληλο δώρο!

2. Αγαπά το υγρό στοιχείο

Αν για το βαφτιστήρι σου η θάλασσα είναι η δεύτερη φύση του και το καλοκαίρι νομίζεις ότι θα βγάλει λέπια, τότε το Lego μεταφορικό ταχύπλοου της Άντρεα θα το καταπλήξει! [gallery columns="2" size="full" ids="58784,58787"]

3. Λάτρης του Jurassic Park

Εάν έχεις βαρεθεί να βλέπετε μαζί το Jurassic Park, τότε είναι σίγουρο ότι η Lego αποστολή με ημιερπυστριοφόρο στη ζούγκλα είναι αυτό που σίγουρα χρειάζεται!

4. Του αρέσουν οι πολεμικές τέχνες

Αν τις Απόκριες ζητά να ντύνεται ninja και έχει ως χόμπι τις πολεμικές τέχνες, τότε πλέον ξέρεις ότι το Lego Master Falls είναι το παιχνίδι που θα λατρέψει! [gallery columns="2" size="full" ids="58788,58789"]

5. Ο λάτρης του Batman

Σαν παιδί κι αυτό λατρεύει τον Batman! Ε τότε ξέρεις ότι μόνο ένα παιχνίδι θα το ξετρελάνει: Lego Επίθεση του Τζόκερ στη Σπηλιά του Μπάτμαν.

6. Αγαπά τα άλογα και τα πόνυ

Αν ακους το βαφτιστήρι σου να θαυμάζει τα άλογα, τα πόνυ και οποιοδήποτε άλλο ζώο της οικογένειας των ιππιδών, τότε σίγουρα ο Lego στάβλος των πόνυ της φάρμας θα το κάνει να σε ευγνωμονεί! [gallery columns="2" size="full" ids="58790,58791"]

7. Λάτρης του καλοκαιριού

Αν αγαπά το καλοκαίρι και τα θαλάσσια σπορ τότε μην αναρωτιέσαι άλλο, το Lego βανάκι του σέρφερ της λιακάδας θα το αφήσει άφωνο!

8. Ο καλλιτέχνης

Αν έχεις παρατηρήσει ότι έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες και τα καλλιτεχνικά είναι το αγαπημένο του μάθημα, τότε σίγουρα το Lego καλλιτεχνικό καφέ της Έμμα θα γίνει η αγαπημένη του ασχολία. [gallery columns="2" size="full" ids="58792,58793"]

9. Λάτρης των βαρέων οχημάτων

Αν τα φορτηγά, οι νταλίκες και τα ελικόπτερα το γοήτευαν πάντα, τότε το Lego μεταφορικό βαρέων φορτίων θα το ξετρελάνει! Όλα τα παραπάνω θα τα βρεις στα Public, σε μοναδικές πασχαλινές προσφορές έως τις 08/04!