Gamescom 2019: Όλα όσα ξεχωρίσαμε

Περίληψη: Η Gamescom 2019 φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της και τα παιχνίδια που ανακοινώθηκαν ήταν αρκετά....

Η Gamescom 2019 φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της και τα παιχνίδια που ανακοινώθηκαν ήταν αρκετά. Μαζί τους και νέα trailers για παιχνίδια που είτε γνωρίζαμε, είτε συναντήσαμε για πρώτη φορά. Πάμε να δούμε, λοιπόν, τις πέντε ανακοινώσεις που ξεχωρίσαμε από τη γερμανική έκθεση.

Death Stranding: Τα νέα trailers

Στο πλαίσιο του Gamescom 2019 Opening Night Live, o Hideo Kojima παρουσίασε ένα νέο gameplay trailer για το Death Stranding και δύο σύντομα videos με έμφαση στους χαρακτήρες Mama και Deadman. Το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 8 Νοεμβρίου για το PS4.

https://youtu.be/eNd20wzcBL0

Gears 5: Νέα videos για Horde mode και Campaign Story Trailer

H Microsoft άνοιξε το χορό των ανακοινώσεων με το επεισόδιο Inside Xbox και τα νέα videos του Gears 5. Παρουσιάστηκε νέο υλικό για το Horde mode, ενώ μερικές ώρες μετά την παρουσίαση του επεισοδίου είδαμε και περισσότερο υλικό για το Horde mode, ένα από τα χαρακτηριστικά που η Microsoft θεωρεί ότι κάνουν το νέο μέρος της σειράς να ξεχωρίζει. Το Gears 5 έρχεται στις 10 Σεπτεμβρίου για PC και Xbox One.

Marvel’s Avengers: A-Day Prologue Gameplay video

To Marvel’s Avengers αποκαλύφθηκε λίγο πριν τη φετινή E3 και πλέον έχουμε ξεκάθαρη εικόνα από το τι να περιμένουμε. Το παιχνίδι προσφέρει δράση με όλους τους γνωστούς χαρακτήρες του franchise και κάθε ήρωας έχει τις δικές του υπερ-φυσικές κινήσεις για να αντιμετωπίσει τις εχθρικές μονάδες. Το A-Day Demo παρουσιάστηκε στην Gamescom και το video του ήρθε στη δημοσιότητα. To Marvel’s Avengers έρχεται στις 15 Μαϊου του 2020 για PC, PS4 και Xbox One.

https://youtu.be/hwv-0ZpfaOI

The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition, ημερομηνία κυκλοφορίας και gameplay video

Το ότι το Witcher 3 είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι το γνωρίζαμε και η CD Projekt RED έβαλε τα δυνατά της για να το προσαρμόσει και στα δεδομένα του Nintendo Switch. Στο πλαίσιο της Gamescom 2019 μάθαμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του για την υβριδική κονσόλα της Nintendo, η οποία είναι η 15η Οκτωβρίου. Ταυτόχρονα, ήρθαν στη δημοσιότητα δύο videos που δείχνουν κάποια πράγματα παραπάνω από το τελικό αποτέλεσμα.

Need for Speed: Heat, πρώτο gameplay trailer

To Need for Speed: Heat αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων και στη Gamescom 2019, η ΕΑ αποκάλυψε το πρώτο gameplay trailer του. Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε και το Need for Speed Heat Studio mobile app, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το όχημα των ονείρων σας στο κινητό και να μεταφέρετε το αποτέλεσμα στο ίδιο το game με μεγάλη ευκολία.