PES 2020: Demo στις 30 Ιουλίου με πολλές εκπλήξεις!

Περίληψη: H Konami επιβεβαίωσε, στο πλαίσιο των παγκόσμιων τελικών για το PES 2019, το demo του...

H Konami επιβεβαίωσε, στο πλαίσιο των παγκόσμιων τελικών για το PES 2019, το demo του φετινού της παιχνιδιού, το οποίο μάλιστα έρχεται με αλλαγές και εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, η δοκιμαστική έκδοση θα γίνει διαθέσιμη για PC, PS4 και Xbox One στις 30 Ιουλίου και μάλιστα θα προσφέρει δυνατότητες για quick play και co-op για online matches.

Η μεγάλη αλλαγή είναι πως θα υποστηρίζει το edit mode (τον γνωστό editor), όπου και θα μπορεί όποιος θέλει να κάνει τις αλλαγές στις εμφανίσεις και τους παίκτες της ομάδας του, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να μεταφέρει αυτές τις αλλαγές στην τελική έκδοση.

Το PES 2020 demo θα είναι βασισμένο σε νεότερη έκδοση από αυτήν που παρουσιάστηκε στην E3 2019 και θα περιλαμβάνει 14 fully-licensed teams, 11 από τις οποίες έχουν ανακοινωθεί ήδη και είναι οι FC Barcelona, Arsenal FC, Palmeiras, Flamengo, Sao Paulo, Sport Club Corinthians Paulista, Vasco da Gama, Boca Juniors, River Plate, Universidad de Chile και Colo-Colo.

Το PES 2020 θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου και μπορείτε να το κάνετε προπαραγγελία από τα καταστήματα Public ή μέσα από το public.gr!