Canon Ivy Rec: Η μικρότερη μικρή action cam είναι εδώ!

Περίληψη: Η Ivy Rec είναι η action cam που θα σε ακολουθεί πάντα και παντού. Αντέχει νερό, κραδασμούς και... περισσότερα από εσένα!

Όλοι το ξέρουν, όλοι το παραδέχονται: Η Canon έχει μακρά ιστορία στη φωτογραφία - και το βίντεο. Σε όλη της την πορεία η εταιρεία δεν φοβήθηκε να πρωτοπορήσει παρουσιάζοντας νέες τεχνολογίες. Και μπορεί πολλά πειραματικά μοντέλα να παρουσιάζονται σε εκθέσεις και κατόπιν να μένουν στο συρτάρι, αυτή τη φορά όμως αποφάσισε να ακολουθήσει έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο - λέμε με crowdfunding.

Η Canon, λοιπόν, παρουσίασε το νέο της εγχείρημα, που ακούει στο όνομα Ivy Rec, στο Indiegogo, το γνωστό site όπου εφευρέτες και μικροί κατασκευαστές αναζητούν οικονομική υποστήριξη του κοινού, για να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους. Κατάφερε, έτσι, να αποδείξει ότι το ενδιαφέρον του κοινού για την Ivy Rec είναι υπαρκτό και πως υπάρχουν αρκετοί που θα χρηματοδοτούσαν την κατασκευή της. Ε, και τα κατάφερε!

Η Ivy Rec φέρνει μια νέα προσέγγιση στο θέμα “action cam”. Σίγουρα δεν είναι το μοντέλο που θα πάρεις μαζί σου σε καταδύσεις ή αναρριχήσεις (αν και θα μπορούσες). Είναι η κάμερα που θα «κουμπώσεις» πάνω σε μια ζώνη ή μια αγκράφα και θα την έχεις μαζί σου όσο περπατάς, τρέχεις ή εξερευνείς. Μα δες την - η σχεδίασή της «φωνάζει» ταξίδι και διασκέδαση.

Η μικρή Canon αντέχει στο νερό και στους κραδασμούς, βιντεοσκοπεί σε Full HD στα 60fps, έχει ανάλυση 13 megapixels, μπορεί να συνδεθεί τόσο με Wi-Fi όσο και με Bluetooth, φορτίζει μέσω USB, ενώ έχει βάρος μόλις 90 γραμμάρια! Αντέχει σε βάθος 2 μέτρων στο νερό, πτώση από 2 μέτρα ύψος και μπορεί να σε συντροφεύσει στις εξορμήσεις σου, είτε πηγαίνεις για ορειβασία, είτε απλά για μια βόλτα με ποδήλατο.

Και επειδή είναι… fun, έρχεται σε τέσσερα χρώματα: ροζ, πράσινο, μπλε και γκρίζο. Βρες την στα ράφια του κοντινότερου Public αλλά και στο public.gr και κάν’ τη δική σου!