Φέτος την άνοιξη φωτογραφίζουμε non-stop!

Περίληψη: Η άνοιξη μάς έφτασε... και οι φανατικοί της φωτογραφίας ανανεώνουν τον εξοπλισμό τους με τη σκέψη σε εκδρομές και εξορμήσεις. Πάμε να διαλέξουμε μαζί την καλύτερη φωτογραφική!

Η άνοιξη μας έφτασε… ή, εντάξει, φτάνει σε λίγο. Ήδη οι θερμοκρασίες παίζουν κοντά στα πρώτα 20άρια, ο ήλιος λάμπει φωτεινός και ζεστός (και πάνω από 10 ώρες κάθε μέρα) ενώ και ο αέρας δεν θυμίζει παγωμένες νύχτες του Γενάρη. Και ναι, τα λουλούδια ανθίζουν, τα πουλάκια κελαηδούν, τα κατσικάκια χοροπηδούν χαρωπά από βραχάκι σε βραχάκι και όλα τα cliché περί ανοίξεως.

Όλα αυτά, όμως, για τους φανατικούς της φωτογραφίας, δεν έχουν παρά ένα και μόνο νόημα: άπειρες ευκαιρίες για φωτογραφικές εξορμήσεις και πολλά μέρη που μπορούν να επισκεφθούν. Ευκαιρία, λοιπόν, για ανανέωση του εξοπλισμού σου με μια καινούργια φωτογραφική μηχανή. Πάμε να διαλέξουμε μαζί!

Αν ακούς φωτογραφική και σκέφτεσαι ISO, χρόνο κλείστρου και ισορροπία λευκού, τότε είσαι ο ιδανικός φωτογράφος για να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες μιας DSLR μηχανής. Η καλύτερη DSLR πρόταση σήμερα είναι η Canon EOS 2000D, η οποία συνοδεύεται από δύο φακούς. Ο πρώτος είναι ο 18-55mm ενώ ο δεύτερος ξεκινάει από τα 75mm και φτάνει μέχρι τα 300mm. Με τους δύο αυτούς φακούς καλύπτεις ένα τεράστιο εύρος και μπορείς να φωτογραφήσεις από πορτραίτα μέχρι και το... φεγγάρι.

Βέβαια, αν ετοιμάζεσαι για σύντομη εξόρμηση και θέλεις να ταξιδεύεις light, μια DSLR με δύο φακούς δεν μπορεί να είναι μέρος των σχεδίων σου. Για φωτογράφους σαν κι εσένα φτιάχτηκαν οι mirrorless φωτογραφικές μηχανές, που συνδυάζουν υψηλές επιδόσεις και μικρό όγκο. Ποια από όλες να επιλέξεις όμως; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι η Canon EOS M100, η οποία, πέρα από την ποιότητα των 24MP, σου προσφέρει μεγάλη ευελιξία χάρη στην περιστρεφόμενη οθόνη 3’’ και τη συνδεσιμότητα Wi-Fi και NFC.

Μη νομίζεις όμως ότι ξεχάσαμε κι εσένα, που θες να βγάζεις φωτογραφίες με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς να νοιάζεσαι για τις ρυθμίσεις της κάμερας. Με την Canon Zoemini C θα απαθανατίσεις κάθε αυθόρμητη στιγμή χωρίς να το πολυσκέφτεσαι. Με ένα «κλικ» κρατάς τις στιγμές σου για πάντα. Οι οποίες στιγμές μάλιστα εκτυπώνονται άμεσα και τις έχεις κατευθείαν και σε χαρτί. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι χάνεις τη δυνατότητα για ψηφιακά backup. Η Zoemini C κρατά τις φωτογραφίες σου και σε κάρτα SD, για να τις αποθηκεύσεις και να τις μοιραστείς όπως θες. Η μόνη  δύσκολη απόφαση στην επιλογή instant κάμερας είναι το χρώμα στο οποίο θα επιλέξεις τη Zoemini C, καθώς η φωτογραφική της Canon είναι διαθέσιμη σε ροζ, κίτρινο, πράσινο και μπλε

Τώρα είσαι έτοιμος για μια άνοιξη γεμάτη μοναδικές στιγμές, που θα μείνουν για πάντα ζωντανές χάρη στην καινούργια σου φωτογραφική μηχανή!