Polaroid Go: Η μικρότερη instant φωτογραφική!

Περίληψη: Αυτή είναι η μικρότερη instant camera της Polaroid για όσους έχουν αδυναμία στην old school διαδικασία και θέλουν μέγεθος... τσέπης!

Η Polaroid έχει μείνει στην ιστορία για τις ιδιαίτερες φωτογραφικές της μηχανές, οι οποίες εκτύπωναν άμεσα τις φωτογραφίες σου. Σήμερα, που η αναλογική φωτογραφία και το φιλμ ανθίζουν ξανά, η Polaroid έχει επιστρέψει με νέες instant φωτογραφικές μηχανές! Πρόσφατα ανακοίνωσε το νεότερο μοντέλο στη γκάμα της, την Polaroid Go, η οποία είναι -και επίσημα- η μικρότερη instant μηχανή σήμερα.

Οι διαστάσεις της νέας κάμερας είναι μόλις 105mm × 83.9mm × 61.5mm και το βάρος της ξεκινά από τα 242 γραμμάρια (χωρίς φιλμ). Οι μικρότερες εξωτερικές διαστάσεις οδηγούν σε μικρότερο χώρο για χαρτί, έτσι τα φιλμ που δέχεται η Polaroid Go είναι διαστάσεων 66.6mm x 53.9mm με τις φωτογραφίες που θα τραβήξεις να καταλαμβάνουν διαστάσεις 47mm × 46mm και το περίγραμμα να είναι λευκό.

Η κάμερα έχει εστιακό βάθος 34mm, χρόνο κλείστρου 1/125 έως 30 δευτερόλεπτα και διάφραγμα f/12 και f/52. Για να βλέπεις κάθε λήψη πριν κάνεις «κλικ», υπάρχει ένα οπτικό viewfinder. Στην πίσω πλευρά της Polaroid Go βρίσκουμε επίσης μία LCD ένδειξη με τον αριθμό των φωτογραφιών που απομένουν μέχρι να χρειαστεί να προσθέσεις νέο πακέτο φιλμ. Η Polaroid έχει εξοπλίσει την νέα της μηχανή και με μερικά έξυπνα φωτογραφικά χαρακτηριστικά. Με την Polaroid Go μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες με διπλή έκθεση ενώ υπάρχουν, επίσης, χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης και φλας.

Παρά το μικρό της μέγεθος, η Polaroid Go διαθέτει εξαιρετική αυτονομία. Η μπαταρία της μηχανής είναι 750mAh κάτι που σου επιτρέπει να «χαλάσεις» μέχρι και 15 πακέτα φιλμ μέχρι να αδειάσει, σύμφωνα με την Polaroid. Όταν η μπαταρία αδειάσει, είναι επαναφορτιζόμενη μέσω USB.

Αν θες να αρχίσεις κι εσύ τις αναλογικές λήψεις όπως παλιά, δεν χρειάζεται να περιμένεις την κυκλοφορία της Polaroid Go.

Ανακάλυψε δεκάδες ακόμα instant φωτογραφικές μηχανές στο Public.gr και ξεκίνα να φωτογραφίζεις!