Η Photovision 2022 πλησιάζει και οι προσφορές ξεκινούν!

Περίληψη: Η Photovision 2022 είναι γεγονός! Σε λίγες μέρες επιστρέφει η έκθεση φωτογραφίας και την υποδεχόμαστε με προσφορές σε φωτογραφικές μηχανές!

Η Photovision, η μεγάλη ελληνική έκθεση για τη φωτογραφία, επιστρέφει! Η Photovision 2022 θα διεξαχθεί από 8 έως 10 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do) και θα φέρει κοντά όλους τους φίλους της φωτογραφίας και του βίντεο μετά από καιρό. Εκθέτες και επισκέπτες, επαγγελματίες και χομπίστες, όλοι δίνουν σημείο συνάντησης στο Φάληρο στις αρχές Απριλίου, στην έκθεση για τη φωτογραφία που μας είχε λείψει τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή θα είναι η 14η έκθεση Photovision και ξεκινά από τις 13:00 την Παρασκευή και ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 21:00. Αν θα είσαι κι εσύ εκεί τότε είσαι (ή ίσως θέλεις να γίνεις) φίλος της φωτογραφίας και του βίντεο.

Η Photovision είναι η καλύτερη ευκαιρία για δικτύωση ή για να έρθεις για πρώτη φορά σε επαφή με το χώρο. Για να γιορτάσουμε την επιστροφή της διοργάνωσης της σημαντικής αυτής έκθεσης, σου εξασφαλίσαμε μερικές φωτογραφικές προσφορές που δεν πρέπει να προσπεράσεις. Είτε σκέφτεσαι να ξεκινήσεις τώρα το φωτογραφικό σου ταξίδι είτε «ψάχνεσαι» να αναβαθμίσεις τον επαγγελματικό σου εξοπλισμό, έφτασε η ώρα να κάνεις το αποφασιστικό βήμα μαζί με το Public. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι σε περιμένει στα καταστήματα Public και στο Public.gr.

Photovision 2022 – Φωτογραφικές προσφορές Public

Με αγορές φωτογραφικών μηχανών από το Public θα πάρεις μαζί και δωροεπιταγή για επόμενη αγορά, την οποία μπορείς να εξαργυρώσεις σε φωτογραφικά προϊόντα. Έτσι θα φτιάξεις ένα ολοκληρωμένο photo ή video setup πιο οικονομικά και θα αναβαθμίσεις την εμπειρία εικόνας που απολαμβάνεις από τον εξοπλισμό σου.

Η ιδανική φωτογραφική για να ξεκινήσεις

Βρίσκεσαι στην αρχή της «περιπέτειάς» σου στον κόσμο της φωτογραφίας; Τότε κάνε την καλύτερη εκκίνηση με τις φωτογραφικές μηχανές που θα δούμε!

Με το Public μπορείς από την πρώτη στιγμή να δημιουργήσεις ένα πολύ ολοκληρωμένο setup, επιλέγοντας την Nikon D3500 Double Special kit. Στο πακέτο περιλαμβάνεται η μηχανή μαζί με δύο φακούς, 15-55mm και 70-300mm, μία θήκη μεταφοράς και τρίποδο. Απόλαυσε υψηλή ανάλυση και αποθανάτισε από πορτραίτα μέχρι μακρινά τοπία χάρη στους δύο φακούς. Μία εξαιρετική πρώτη μηχανή είναι και η Canon EOS M200. Αυτό που κερδίζεις με την Canon είναι οι μικρότερες διαστάσεις και οι ελαφρύτερη κατασκευή. Επιπλέον, απολαμβάνεις και 4K βίντεο, μαζί με υψηλή ανάλυση φωτογραφιών, ενώ ο φακός του kit είναι 15-45mm. Όποια από τις δύο και να επιλέξεις, θα πάρεις 60€ δωροεπιταγή για επόμενη αγορά φωτογραφικών από το Public!

Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο το βίντεο πάντως, δύο είναι οι επιλογές που πρέπει να προσέξεις. Η πρώτη είναι η Sony ZV-1, η οποία είναι σχεδιασμένη με γνώμονα τις ανάγκες ενός vlogger! Με χαρακτηριστικά όπως real time eye AF που κρατά την εστίαση πάντα σε εσένα, μικρόφωνο με προστατευτικό ανέμου και ανάλυση 4K, είναι μία ολοκληρωμένη λύση για κάθε επίδοξο YouTuber. Η δεύτερη επιλογή σου είναι η Canon EOS M50 II. Διαθέτει και αυτή εξαιρετικό auto focus, είναι mirrorless οπότε υποστηρίζει εναλλαγή φακών, και καταγράφει πλάνα 4K. Δεν είναι μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά που την κάνουν δελεαστική όμως. Η M50 έρχεται σε πακέτο μαζί με απαραίτητα vlogging αξεσουάρ. Αυτά είναι μία κάρτα μνήμης 32GB, ένα εξωτερικό μικρόφωνο RODE και το ευέλικτο Joby GorillaPod τρίποδο με το οποίο μπορείς να στηρίξεις τη μηχανή παντού! Και σε αυτές τις μηχανές έχεις δώρα φυσικά! Η Sony σου χαρίζει δωροεπιταγή 60€ ενώ η Canon σου εξασφαλίζει 100€ για επόμενη αγορά.

Φωτογραφικές μηχανές για επαγγελματίες και ημιεπαγγελματίες

Το επόμενο στάδιο είναι η φωτογραφική μηχανή για εκείνους που έχουν ήδη εμπειρία στο αντικείμενο και σκέφτονται την αναβάθμιση. Νιώθεις σαν να διαβάσαμε τη σκέψη σου αυτή τη στιγμή; Τότε ανακάλυψε μερικές κορυφαίες επαγγελματικές και ημιεπαγγελματικές μηχανές για να ανεβάσεις επίπεδο τις λήψεις σου.

Ξεκινάμε από τη Nikon Z FC, μια mirrorless μηχανή που «παντρεύει» την ρετρό αισθητική με τα προηγμένα χαρακτηριστικά. Η σχεδίασή της θυμίζει κλασικά SLR μοντέλα, ενώ οι ρυθμίσεις φωτογραφίας γίνονται μέσω των επιλογέων στην κορυφή, οι οποίοι παραπέμπουν και αυτοί στις κορυφαίες μηχανές με φιλμ της Nikon. Η κατασκευή της, όμως, είναι απόλυτα μοντέρνα και είναι από κράμα μαγνησίου, κάνοντάς την εξαιρετικά ελαφριά και φορητή. Όσο για τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, η Nikon Z FC έχει ό,τι θα περίμενες. Η ανάλυση που προσφέρει είναι 20,9MP και 4K για βίντεο, το ISO ξεκινά από 100 και φτάνει έως και 51200, η οθόνη είναι περιστρεφόμενη και αρθρωτή, ενώ προσφέρεται και ασύρματη σύνδεση Bluetooth και Wi-Fi. Από τη Nikon έρχεται και η επόμενη ημιεπαγγελματική πρόταση. Αυτή είναι η Nikon Z 50. Και εδώ απολαμβάνεις την ίδια υψηλή ανάλυση σε φωτογραφίες και βίντεο, το μεγάλο εύρος ISO και την ασύρματη συνδεσιμότητα. Αυτό που ξεχωρίζει τη συγκεκριμένη πρόταση είναι πως το πακέτο έρχεται με δύο φακούς, τον 16-50mm VR και τον 50-250mm. Όποια από τις δύο κι αν επιλέξεις θα κερδίσεις δωροεπιταγή, 100€ για την Z FC και 160€ για την Z 50.

Για τους επαγγελματίες της παρέας, η μόνη κατηγορία που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους είναι οι φωτογραφικές μηχανές με Full Frame αισθητήρα. Τα συστήματα της Canon και της Sony είναι δύο κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία. Η Canon EOS RP ξεχωρίζει για το Dual Pixel CMOS AF που προσφέρει τον ταχύτερο χρόνο εστίασης παγκοσμίως. Έρχεται με νέα βάση φακών RF, αλλά είναι συμβατή με τους EF και EF-S φακούς μέσω αντάπτορα. Η Sony α7C, από την άλλη, εντυπωσιάζει με το μέγεθός της, παρά την ύπαρξη αισθητήρα full-frame. Η Sony full-frame mirrorless μηχανές διακρίνονται ειδικά για την απόδοσή τους σε χαμηλό φωτισμό, κάτι που ισχύει, φυσικά, και για την α7C. Απόκτησε όποια από τις δύο full-frame μηχανές σου ταιριάζει και πάρε δωροεπιταγή Public αξίας 160€.

Αν η έκθεση Photovision 2022 σε έβαλε κι εσένα σε mood φωτογραφικό, έλα στο κοντινότερο κατάστημα Public ή επισκέψου το Public.gr, απόκτησε τη φωτογραφική που θες και βγες κερδισμένος!