Πικάπ AT-LP60X: Ήχος που κάνει τη διαφορά

Περίληψη: Το βινύλιο ποτέ δεν πεθαίνει, δεν το σκιάζει… καλοκαίρι κανένα! Αν (όπως εμείς) ανήκεις κι...

Το βινύλιο ποτέ δεν πεθαίνει, δεν το σκιάζει… καλοκαίρι κανένα! Αν (όπως εμείς) ανήκεις κι εσύ στους φανατικούς, που δεν βλέπουν την ώρα να γυρίσουν από τη θάλασσα (!), για να βάλουν στο πικάπ να παίζει το αγαπημένο τους κομμάτι, τότε μάλλον αυτό το νέο σε ενδιαφέρει...

Αν πάλι ανήκεις στους πρωτάρηδες ως προς τα βινύλια και τα πικάπ, κράτα σημειώσεις: ιδού το πλήρως αυτόματο πικάπ AT-LP60X, που αποτελεί το νεότερο μοντέλο της Audio-technica, που θα σου χαρίσει την απόλυτη ακουστική εμπειρία.

Οι λεπτομέρειες έχουν σημασία: Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για να απολαύσεις μουσική, εύκολο στη χρήση, με 2 ταχύτητες, που παίζει εγγραφές 33 και 45 RPM, με ενσωματωμένο προενισχυτή, που μπορεί να συνδεθεί απευθείας με το στερεοφωνικό σου, τα ηχεία, τον υπολογιστή και άλλα εξαρτήματα.

Το συγκεκριμένο πικάπ αποτελεί αναβάθμιση του AT-LP60, με νέα σχεδίαση στη βάση και τον βραχίονα της κεφαλής, με στόχο την βελτίωση του συντονισμού. Επίσης η Audio-technica φρόντισε να μειώσει περαιτέρω τον θόρυβο τοποθετώντας τον AC μετασχηματιστή που κινεί τη μετατροπή AC/DC εκτός του πλαισίου, όπου η επίδρασή του σήματος είναι περιορισμένη.

Παράλληλα, με τη βελόνα κεφαλής από διαμάντι, Dual Magnet AT3600, εξασφαλίζεται κρυστάλλινος αναλογικός ήχος, που πραγματικά θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Κι αν νομίζεις πως όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα απαιτούν να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη, τότε θα σε εκπλήξουμε ευχάριστα, λέγοντάς σου πως το μοντέλο αποτελεί μια top value for money επιλογή!

Για ακόμη περισσότερα πικάπδίσκους βινυλίου και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστείς, έλα στο κοντινότερο κατάστημα Public ή μπες στο public. gr!