Ο πιο ακριβοπληρωμένος YouTuber στον κόσμο είναι 7 ετών!

Περίληψη: Μπορεί κάποιοι να γελάνε περιπαιχτικά όταν ακούνε ότι κάποιος δηλώνει επάγγελμα YouTuber, όμως η...

Μπορεί κάποιοι να γελάνε περιπαιχτικά όταν ακούνε ότι κάποιος δηλώνει επάγγελμα YouTuber, όμως η δημιουργία περιεχομένου στη δημοφιλή πλατφόρμα της Google είναι μια απαιτητική δραστηριότητα, που σε υψηλό επίπεδο είναι και πάρα πολύ προσοδοφόρα.

Αν δεν το πιστεύεις, μπορείς πολύ απλά να ρίξεις μία ματιά στη λίστα του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους YouTubers του 2018, οι αμοιβές των οποίων θα σε κάνουν να... ζαλιστείς.

Το πραγματικά εντυπωσιακό δεν είναι ότι οι κορυφαίοι YouTubers «καθαρίζουν» εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο, άλλα ότι στην κορυφή της λίστας βρέθηκε φέτος το κανάλι «Ryan ToysReview», με παρουσιαστή τον 7χρονο Ryan. Έχοντας περισσότερους από 17 εκατομμύρια συνδρομητές και πάνω από 26 δισ. προβολές, τα εκτιμώμενα κέρδη του για το 2018 υπολογίζονται στα 22 εκατ. δολάρια, τοποθετώντας τον πάνω από όλους τους ενήλικους YouTubers που πιθανόν να γνωρίζεις, όπως ο Jake Paul, ο Dude Perfect, ο DanTDM και ο PewDiePie.

To κανάλι του Ryan ξεκίνησε να λειτουργεί, με τη βοήθεια των γονιών του, το Μάρτιο του 2015, με τον χαρισματικό πιτσιρικά να κερδίζει σύντομα φανατικό κοινό, για να φθάσει σήμερα, εκτός από ιλιγγιώδη έσοδα, να έχει μέχρι και τη δική του σειρά παιχνιδιών που διατίθενται αποκλειστικά μέσα από την αλυσίδα καταστημάτων της Walmart.