Playstation E3 2018 Recap: όλα όσα έδειξε η Sony!

Περίληψη: Η συνέντευξη Tύπου της Sony για την E3 2018 ολοκληρώθηκε στο Λος Άντζελες και φιλοξένησε...

Η συνέντευξη Tύπου της Sony για την E3 2018 ολοκληρώθηκε στο Λος Άντζελες και φιλοξένησε μια σειρά από μεγάλες ανακοινώσεις και αποκαλύψεις, θέτοντας τις βάσεις για μια συναρπαστική χρονιά για τους παίκτες του PlayStation. Η Sony έμεινε... πιστή σε όλες τις υποσχέσεις της, αφιερώνοντας σχεδόν εξ ολοκλήρου την παρουσίαση στα τέσσερα επερχόμενα παιχνίδια τα οποία γνωρίζουμε ήδη: The Last of Us Part II, Death Stranding, Ghost of Tsushima και Insomniac’s Spider-Man. Ωστόσο η παρουσίαση μας επιφύλασσε μερικές ακόμα ιδιαίτερα ευχάριστες εκπλήξεις! Παρακάτω το gameplay απλά μιλάει από μόνο του!

The Last Of Us Part II

Η παρουσίαση ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ανοίγοντας πραγματικά την όρεξη στο κοινό! Μετά από κάποιες ευχάριστες σκηνές με πρωταγωνίστρια την Ellie, στη συνέχεια το τρέιλερ του The Last Of Us Part II κάνει μια ξαφνική αλλαγή δείχνοντας την πραγματική δράση του παιχνιδιού.

Ghost of Tsushima

Άκρως εντυπωσιακό ήταν το τρέιλερ του νέου παιχνιδιού Ghost of Tsushima, που συνδυάζει τη μάχη με το μυστήριο. Στο νησί Tsushima της Ιαπωνίας ο Jin Sakai, ένας από τους τελευταίους Σαμουράι της περιοχής, μάχεται με τον εχθρό, τη Μογγολική Αυτοκρατορία, που έχει καταλάβει το νησί. Το τρέιλερ «χορταστικό», ωστόσο ακόμα δεν ξέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Death Stranding

Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς αλλά το τελευταίο τρέιλερ του Death Stranding, το παιχνίδι μυστηρίου του Hideo Kojima, δείχνει για πρώτη φορά το actual game! Φάνηκε αρκετά εντυπωσιακό, αν και εξακολουθεί να βρίσκεται κάτω από ένα πέπλο μυστηρίου.

Resident Evil 2

Τρία χρόνια πριν η Capcom είχε ανακοινώσει το remake του Resident Evil 2, ωστόσο από τότε δεν είχαμε μάθει κάτι νεότερο. Στη φετινή παρουσίαση όχι μόνο απολαύσαμε το εντυπωσιακό τρέιλερ, αλλά μάθαμε και ημερομηνία κυκλοφορίας! Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιανουαρίου του 2019 για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Kingdom Hearts III

Για τρίτη φορά στη φετινή Ε3 η Square Enix μας αποκάλυψε ένα νέο τρέιλερ για το Kingdom Hearts III παρουσιάζοντας με ένα διαφορετικό τρόπο τον κόσμο της Disney. Αρχικά ήταν το Frozen, στη συνέχεια ο Ratatouille και αυτή τη φορά οι Πειρατές της Καραϊβικής!

Marvel’s Spider-Man

Στο νέο επτάλεπτο τρέιλερ του Marvel’s Spider-Man της Insomniac, ο Άνθρωπος-Αράχνη, κατά τη διάρκεια μιας μαζικής απόδρασης από τη φυλακή υψίστης ασφαλείας “The Raft”, έρχεται αντιμέτωπος με τους Electro, Rhino, Scorpion και Vulture. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 στις 7 Σεπτεμβρίου του 2018.

Control

Μία από τις σημαντικές ανακοινώσεις της Sony ήταν και το Control, ένα νέο παιχνίδι από τη Remedy, το studio πίσω από τα games Quantum Break και Alan Wake. Η Jesse Faden, διευθύντρια του Bureau of Control, προσπαθεί να αντιμετωπίσει εχθρούς με υπερφυσικές δυνάμεις, χρησιμοποιώντας τεχνικές που αλλάζουν τη ροή του χρόνου. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 για PS4, Xbox One και PC.

Nioh 2

Ο νέος τίτλος της Team Ninja μας αποκαλύφθηκε μέσα από ένα μυστηριώδες και εντυπωσιακό τρέιλερ. Ωστόσο για την ώρα δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες.

Trover Saves the Universe

Ένας από τους νέους και αποκλειστικούς τίτλους του PS4 που υπόσχεται γέλιο μέχρι δακρύων! Αναμένεται να κυκλοφορήσει και για PS VR στις αρχές του 2019.

Déraciné

Εκτός από την ανακοίνωση του Sekiro: Shadows Die Twice, η From Software παρουσίασε επίσης το πρώτο της παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, αποκλειστικά για την πλατφόρμα του PS VR. Ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο ενός πνεύματος, το οποίο καλείται από ένα νεαρό κορίτσι σε ένα σχολείο και θα πρέπει να αποδείξει την ύπαρξή του μέσα από έξυπνες διαδράσεις. Θα πρέπει να επηρεάσει τις δυνάμεις της ζωής και του χρόνου για να καθορίσει τις μοίρες των μαθητών. Η περιγραφή αρκετά περίεργη, αλλά η εταιρεία είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μας απογοητεύσει.

Μείνε συντονισμένος στο blog you Public για περισσότερα νέα από την Ε3!