PlayStation State of Play: Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις

Περίληψη: Στο PlayStation State of Play για το Μάρτιο του 2022 αποκαλύφθηκαν πολλά νέα games, ενώ παρουσιάστηκαν και expansion για αγαπημένους τίτλους.

Το πρώτο PlayStation State of Play event της χρονιάς ήταν αφιερωμένο στο Gran Turismo 7, το πολυαναμενόμενο racing game της Polyphony Digital. Τώρα που πέρασε αυτό το μεγάλο λανσάρισμα, ήρθε η ώρα για ένα event με πολύ μεγαλύτερη ποικιλία. Στο State of Play Μαρτίου 2022 λοιπόν, τα νέα games που παρουσιάστηκαν ήταν πολλά. Επιπλέον, η Sony ανακοίνωσε νέο περιεχόμενο για παιχνίδια που ήδη κυκλοφορούν και μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες για επερχόμενους τίτλους. Ας δούμε αναλυτικότερα τις ανακοινώσεις λοιπόν, τις οποίες μπορείς να παρακολουθήσεις και στο βίντεο παρακάτω.

State of Play Μάρτιος 2022: Νέα παιχνίδια

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις από το 22 λεπτών event ήταν αυτή του Exoprimal. Στο νέο παιχνίδι η Γη έχει κυριευθεί από δεινοσαύρους που διαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Εσύ φοράς τη μηχανική στολή σου και αναλαμβάνεις το ρόλο πολεμιστή για να σώσεις την ανθρωπότητα. Οι μάχες γίνονται σε ομάδες τεσσάρων ατόμων και κάθε μέλος της ομάδας έχει διαφορετικές ικανότητες. Το Exoprimal αναμένεται το 2023 και θα έρθει σε PlayStation 5 και PlayStation 4, αλλά και σε Xbox Series X|S, Xbox One και PC.

Video Duration
21:43

Ένα ακόμα ολοκαίνουργιο παιχνίδι που είδαμε στο πρόσφατο State of Play είναι το DioField Chronicle. Αυτό είναι ένα RPG παιχνίδι με μεγάλη έμφαση στη στρατηγική και την τακτική που πρέπει να προσαρμόζεται σε πραγματικό χρόνο με βάση την πρόοδο κάθε μάχης. Το νέο game έχει δημιουργηθεί από την Square Enix και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 αποκλειστικά για PlayStation 5 και PlayStation 4.

Το 2022 θα κυκλοφορήσει για PS5 και PS4 και το επόμενο παιχνίδι της σειράς Valkyrie. Αυτό είναι το Valkyrie Elysium. Ο επερχόμενος τίτλος διαδραματίζεται στο μακρινό παρελθόν λίγο πριν το Ragnarok, το τέλος του κόσμου στη Σκανδιναβική μυθολογία. Μοναδική ελπίδα σωτηρίας μία μοναχική βαλκυρία, που κρατάει την τύχη του κόσμου στα χέρια της. Νέος τίτλος για PlayStation, αλλά και για Switch, Xbox και PC, μπορεί να θεωρηθεί και το Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection. Η συλλογή θα αποτελείται από πολλά κλασικά TMNT παιχνίδια, τα οποία είχαν κυκλοφορήσει αρχικά σε Arcade, NES, SNES, Sega Genesis και Game Boy.

Expansions και νέες πληροφορίες

Tο PlayStation State of Play Μαρτίου 2022 έκρυβε μία έκπληξη για τους παίκτες του Returnal. Η Sony ανακοίνωσε το Returnal: Ascension, ένα δωρεάν expansion για το επιτυχημένο παιχνίδι, το οποίο φέρνει δύο σημαντικές προσθήκες σε αυτό. Η πρώτη είναι ένα online co-op mode, ενώ η δεύτερη είναι ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στην κύρια καμπάνια του παιχνιδιού. Το νέο κεφάλαιο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο και θα «ανοίξει» σε όσους παίχτες έχουν φτάσει στο «Icarian Grapnel» της κύριας καμπάνιας.

Video Duration
1:41

Φέτος τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει για PS5 και υπολογιστή το Forspoken. Έτσι στο πρόσφατο PlayStation State of Play η Sony μοιράστηκε ένα νέο trailer του παιχνιδιού. Στο «Worlds Collide» trailer βλέπουμε ένα νέο κομμάτι του τεράστιου ανοιχτού κόσμου της Athia, ο οποίος είναι γεμάτος από εχθρούς που η Frey πρέπει να αντιμετωπίσει. Νέο trailer είδαμε και για το Ghostwire: Tokyo, μία από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες στο PlayStation 5 για το Μάρτιο. Το νέο παιχνίδι κυκλοφορεί στις 25 Μαρτίου και μπορείς ήδη να το προπαραγγείλεις.

Ακόμα πιο σύντομα, στις 18 Μαρτίου κυκλοφορεί το Final Fantasy Origin: Stranger Of Paradise. Αν δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε, μπορείς να δοκιμάσεις από τώρα το παιχνίδι. Η Sony κυκλοφόρησε τη demo έκδοση του παιχνιδιού για PlayStation 5 και PlayStation 4. Στο demo θα μπορείς να παίξεις τις 3 πρώτες πίστες του παιχνιδιού, ενώ θα μπορείς να παίξεις και online, με άλλους παίχτες που δοκιμάζουν το demo.

Αυτές ήταν οι μεγαλύτερες ανακοινώσεις από το PlayStation State of Play της Sony για το Μάρτιο του 2022! Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για ακόμα περισσότερα gaming news!