Πως να κατακτήσεις τους στόχους σου τη νέα χρονιά;

Περίληψη: Πως θα κατακτήσεις τους στόχους σου τη νέα χρονιά; Η δημοσιογράφος, beauty editor και blogger, Έφη...

Πως θα κατακτήσεις τους στόχους σου τη νέα χρονιά; Η δημοσιογράφος, beauty editor και blogger, Έφη Ανέστη, γράφει τις όμορφες και αισιόδοξες σκέψεις της για το νέο έτος που ξεκίνησε...
  • Για αρχή φτιάξε πολλές (πάρα πολλές) to do λίστες και ξεκίνα να "δουλεύεις" γι' αυτές!
  • Φρόντισε περισσότερο το σώμα σου και πήγαινε συχνότερα γυμναστήριο, αντί να κάθεσαι ατελείωτες ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή.
  • Κάνε επιτέλους αυτό το σεμινάριο μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής  που θέλεις για να εντυπωσιάσεις τον ίδιο σου τον εαυτό!
  • Μάθε μια νέα ξένη γλώσσα. Ποιος ξέρει τι ορίζοντες μπορεί να σου ανοίξει;
  • Όταν το στρες σε πιέζει και το αίμα σου ανεβαίνει κανονικά στο κεφάλι, δοκίμασε βόλτες δίπλα από τη θάλασσα.
visual
  • Ερωτεύσου ξανά και ξανά. Καμία φορά δεν είναι σαν την προηγούμενη ή την επόμενη. Είναι απλώς μαγικά να είσαι μόνιμα in love! Ακόμα και σε σχέση να είσαι δες την αγάπη αλλιώς κι αλλιώτικα, φλερτάροντας και διεκδικώντας το ίδιο πρόσωπο ξανά από την αρχή.
  • Μη διστάσεις να κάνεις τη δουλειά που σε γεμίζει χαρά και θα 'ρθουν και τα χρήματα...
  • Στα δύσκολα, πολύπλοκα και στραβά της εποχής υιοθέτησε μικρά τρικ απόλαυσης. Αφήσου σε μεσημέρια με φίλους, σε νύχτες με επιτραπέζια,σε καφέδες που κρατούν ατελείωτες ώρες, σε ηλιοβασιλέματα που σε βρίσκουν σε κάποια αγκαλιά να κουρνιάζεις, σε δάκρυα που τρέχουν για όσα πέρασες, σε χαμόγελα που δίνεις για όσα σου δίνονται...
  • Όταν στρεσάρεσαι πολύ δοκίμασε να φτιάξεις μια τηγανιά πατάτες, άνοιξε το ψυγείο και πρόσφερε στον εαυτό σου ένα υποβρύχιο βανίλια, πάρε τηλέφωνο την κολλητή σου και πες της ότι την αγαπάς για όλα τα μικρά που κάνει για σένα, στείλε μια καρτ ποστάλ στο αγόρι που ξέρει πως να σε κάνει να χαμογελάς, μοιράσου σκέψεις κι επιθυμίες με την οικογένειά σου, εκφράσου πολύ (πάρα πολύ)!
  • Συγκέντρωσε κάπου όλα τα ωραία που σου συμβαίνουν μέσα στη χρονιά. Προτείνω να πάρεις ένα κουτί, ένα βάζο, μια μπιζουντέρια, ένα κουμπαρά, ό,τι έχεις, σε εξυπηρετεί και σ' αρέσει και να γράφεις σε μικρά χαρτάκια ό,τι καλό, ιδιαίτερο και υπέροχο σου συμβαίνει μέσα στη χρονιά, συλλέγοντάς τα κάπου. Στο τέλος αυτής, άνοιξε το κουτί, το βάζο, τη μπιζουτιέρα ή το κουμπαρά, διάβασε τα χαρτάκια και κάνε τον εκπληκτικό απολογισμό σου. Ναι, είναι φοβερά αναζωογονητικό να βλέπεις στο τέλος της χρονιάς πόσα ωραία πράγματα έχεις καταφέρει, νιώσει κλπ.
8G2A5727_rsΥπάρχει χρόνος για να καταφέρεις να κάνεις τις δικές σου λίστες για τόσα κι άλλα τόσα. Σημασία έχει να ζεις τη στιγμή, να επιτρέπεις στον εαυτό σου να ξεχαστεί στο χρόνο, βρίσκοντας χρόνο να ξεχάσει όλες τις λίστες του κόσμου για όσα πρέπει να γίνουν. Το νου σου όμορφε κόσμε...Ευχές το 2017 να είναι περίπου όπως το φαντάζεσαι":-)Έφη Ανέστη   ΜΟΝΑΔΙΚΑ SIGNING EVENTS ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗ ΑΝΕΣΤΗ beauty diariesΑν θέλεις να γνωρίσεις από κοντά τη δημοσιογράφο, blogger και δημιουργό του Beauty Diaries, Έφη Ανέστη, έλα στα Signing Events @ Public για να γνωρίσεις από κοντά τα πρωτότυπα planners και notes που δημιουργεί και να απολαύσεις personal packaging με την αισιοδοξία και τη χαρά που διακρίνει! Και μην ξεχνάς ότι τα Beauty Diaries έχουν προκαλέσει μοναδικό OMOΡΦΟΧΑΜΟ στο διαδίκτυο με δημιουργικές και παιχνιδιάρικες φράσεις και θα σε κάνουν να αγαπήσεις ακόμα και τα πιο κρύα πρωινά στο γραφείο, στη σχολή ή στο σχολείο! Δες εδώ σε ποια καταστήματα σε περιμένουν τα 4 events με την Έφη Ανέστη.