«Πριν»: Ποιος ήταν ο Hardin πριν την Tessa και τι έγινε… μετά

Περίληψη: Η σειρά μυθιστορημάτων After της Anna Todd έχει προκαλέσει τεράστια αίσθηση στο λογοτεχνικό κόσμο από...

Η σειρά μυθιστορημάτων After της Anna Todd έχει προκαλέσει τεράστια αίσθηση στο λογοτεχνικό κόσμο από την ώρα που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Wattpad το 2014. Οι εκατομμύρια αναγνώστες έζησαν από κοντά την ταραχώδη σχέση του Hardin και της Tessa, όπως αυτή ξεκίνησε όταν γνωρίστηκαν για πρώτη φορά ως πρωτοετείς στο πανεπιστήμιο.

Μέχρι την γνωριμία τους όμως έχουν προηγηθεί πολλά γεγονότα στην ζωή και των δύο που διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα τους. Κι αν για τη ζωή της Tessa μάθαμε πολλές λεπτομέρειες από το After, η ιστορία του Hardin παρέμενε μυστήριο – μέχρι την κυκλοφορία του «Before». Το «Πριν», που κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Λιβάνη, μας δίνει μία αναλυτική ματιά στον κόσμο του Hardin Scott μέσα από την οπτική του ίδιου του αντισυμβατικού χαρακτήρα. Στο 5ο βιβλίο της σειράς, ο Hardin περιγράφει την ζωή του πριν γνωρίσει την Tessa και καταλαβαίνουμε καλύτερα πως διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας του πριν φτάσει στο Πανεπιστήμιο.

Το βιβλίο όμως δεν μένει μόνο στο παρελθόν. Ο Hardin θα μας περιγράψει τι συνέβη μέσα του κατά τη διάρκεια της γνωριμίας του με την Tessa αλλά και πως άλλαξε η ζωή του μετά την σχέση τους. Μία σχέση τόσο έντονη που επηρεάζει κάθε άνθρωπο που έρχεται κοντά τους. Μέσα από το «Before/Πριν» η Anna Todd βρίσκει την ευκαιρία να μας δείξει πως βλέπουν την σχέση της Tessa και του Hardin και άλλοι χαρακτήρες της σειράς.

Σε αυτό το βιβλίο κάθε αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία να κατανοήσει σε βάθος τους χαρακτήρες – ιδιαίτερα τον Hardin – και να πάρει απαντήσεις σε ερωτήματα που τα προηγούμενα μυθιστορήματα της σειράς άφησαν αναπάντητα. Πως ήταν η ζωή του Hardin πριν γνωρίσει την Tessa; Πως καταλήγει τελικά η ιστορία τους; Τι συμβαίνει μετά το «Μετά»; Το «Before» έχει όλες τις απαντήσεις που τόσο περίμενε κάθε φαν της σειράς.