Δείτε θήκες μεταφοράς όλων των gadgets για τρέξιμο

Περίληψη: Η άσκηση με ένα κινητό ή ένα MP3 player στην τσέπη μπορεί πάντα να κρύβει...

Η άσκηση με ένα κινητό ή ένα MP3 player στην τσέπη μπορεί πάντα να κρύβει κινδύνους, γιατί ανάλογα με την κλίση του σώματος, μπορεί μια συσκευή να καταλήξει στο δρόμο και εν τέλει να καταστραφεί. Αν θέλετε να αθληθείτε έντονα και δεν θέλετε να έχετε πλέον τον φόβο της απώλειας του κινητού σας, θα πρέπει να προμηθευτείτε κάποια ειδική θήκη μεταφοράς. Οι θήκες μεταφοράς για συσκευές τέτοιας κατηγορίας χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες, ανάλογα με το που εφαρμόζουν τη θέση της στο ανθρώπινο σώμα. Μπορείτε πχ. να βρείτε θήκες για το χέρι, όπου τοποθετείται η συσκευή στο εξωτερικό τμήμα του χεριού σας ακριβώς κάτω από τον αγκώνα. Με αυτό τον τρόπο, έχετε πάντα αίσθηση του που βρίσκεται το smartphone σας. Υπάρχουν ακόμη θήκες καρπού που προτείνονται κυρίως για μικρότερων διαστάσεων μοντέλα. Φορώντας αυτή τη θήκη, το κινητό θα βρίσκεται σε άμεση επαφή με τα μάτια σας, έτσι ώστε να δείτε ακόμη και τον αριθμό κάποιου που σας καλεί. 

Θήκη-περιβραχιόνιο iPhone 5/5s - Puro Armband IPC5ARMBLK Μαύρο

Επίσης, μπορείτε να βρείτε θήκες μεταφοράς που προσαρμόζονται στη μέση σας και προσφέρουν την απόλυτη ασφάλεια, αφού καλύπτουν όλη τη συσκευή που θέλετε να έχετε μαζί σας. Απλά, υπάρχει περίπτωση να σας ενοχλεί περισσότερο στη διαδικασία τρεξίματος.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις και τη συσκευή που έχετε να προστατέψετε λοιπόν, υπάρχουν και οι ανάλογες προτάσεις. Δείτε για παράδειγμα σε 4 διαφορετικά χρώματα την θήκη περιβραχιόνιο Puro Runningband iPhone 6, τη θήκη για iPhone 5/5s Puro Armband, τη θήκη-περιβραχιόνιο Galaxy S4 Mini - Belkin Slim-Fit Armband τη θήκη -ζώνη Universal έως 6.3" Puro Sport Belt  , το περιβραχιόνιο Belkin DualFit Armband - Θήκη Samsung Galaxy S II, τη θήκη Samsung Galaxy Note 3 - Belkin Wallet Folio F8M684B1C00, ή τη θήκη-περιβραχιόνιο Samsung Galaxy S5 - Belkin Slim-Fit Armband σε 2 χρώματα. Ό,τι και αν επιλέξετε σε αξεσουάρ, το σίγουρο είναι ότι είτε τις φορέσετε στη μέση, είτε στο χέρι είτε οπουδήποτε αλλού πάνω στο σώμα, οι αγαπημένες σας συσκευές θα σας κρατήσουν παρέα ακόμα και στα extreme sports!

 Δείτε αξεσουάρ κινητών εδώ.