Προπώληση Εισιτηρίων του Φεστιβάλ Αθηνών σε 43 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και στο www.public.gr !

Περίληψη: Για τρίτη συνεχή χρονιά τα Public στηρίζουν τον πολιτισμό, καθώς προσφέρουν στο...

Για τρίτη συνεχή χρονιά τα Public στηρίζουν τον πολιτισμό, καθώς προσφέρουν στο κοινό τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων για τις παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2014 στα 43 καταστήματα του δικτύου τους σε όλη την Ελλάδα αλλά και διαδικτυακά, στο http://tickets.public.gr/greekfestival/

Τα καταστήματα Public διαθέτοντας το πιο καλά ενημερωμένο τμήμα πώλησης εισιτηρίων, προσφέρουν εισιτήρια για το πιο σημαντικό φεστιβάλ της χώρας εύκολα και αξιόπιστα, με στόχο την άμεση και βέλτιστη εξυπηρέτηση του κοινού. Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα http://tickets.public.gr/, μπορείς να επιλέξεις την παράσταση που σε ενδιαφέρει με τη χρήση του αντίστοιχου ημερολογίου, να κάνεις την κράτηση και να εξοφλήσεις το εισιτήριό σου online ή σε ένα από τα 43 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου φέτος κάνει τη διαφορά, επενδύοντας σε νέες καλλιτεχνικές δυνάμεις με έμφαση στα έργα των σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών, σε 27 νέες ελληνικές παραγωγές.   

Το πρόγραμμα και για το φετινό καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα πλούσιο και περιλαμβάνει θεατρικές, μουσικές, χορευτικές και άλλες εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια του Ιουνίου, του Ιουλίου ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 16 Αυγούστου. Μια συνάντηση ελληνικής, ευρωπαϊκής και παγκόσμιας δημιουργίας με ονόματα που έχουν γράψει ιστορία θα παρελάσουν από τους ιστορικούς και πολιτιστικούς χώρους της Αθήνας, από το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, το Ωδείο Ηρώδου Αττικού και σε άλλους 11 πολιτιστικούς αλλά και 30 αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα: Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι, η Φιόνα Σω, η  Ιζαμπέλ Υππέρ, ο Εμμανουέλ Ντεμαρσύ-Μοτά, αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Μόνικα, η Νάνα Μούσχουρη, η Μαίρη Λίντα αλλά και ονόματα-ορόσημα στην ιστορία του χορού του 20ού αιώνα, όπως ο Γίρζι Κύλιαν και η Τρίσα Μπράουν.

Με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση του κοινού και ακολουθώντας τις τεχνολογικές τάσεις της εποχής, τα Public καινοτομούν για άλλη μια φορά, δημιουργώντας ειδική εφαρμογή αγοράς εισιτηρίων και από το κινητό τηλέφωνο (mobile app) που θα είναι σύντομα διαθέσιμη, εξασφαλίζοντας παράλληλα μοναδικά οφέλη για το χρήστη.

Για να εξασφαλίσεις το εισιτήριο για την αγαπημένη σου παράσταση του Φεστιβάλ Αθηνών μπες τώρα στο: http://tickets.public.gr/greekfestival/

Θέλεις μοναδικές καλλιτεχνικές εμπειρίες. Θέλεις Public.

Kατέβασε το Δελτίο Τύπου σε PDF! 

download