Ο Walter Isaacson ετοιμάζει τη βιογραφία του Elon Musk

Περίληψη: Το επόμενο project του Walter Isaacson, συγγραφέα της επίσημης βιογραφίας του Steve Jobs, θα είναι ένα βιβλίο για τη ζωή του Elon Musk.

Ο Walter Isaacson είναι ο συγγραφέας πολλών διάσημων βιογραφιών, με διασημότερη ίσως αυτή του Steve Jobs. Η επόμενη βιογραφία του θα εστιάσει και πάλι σε έναν άνθρωπο από τον χώρο της τεχνολογίας, τον Elon Musk, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Musk.

Ο Isaacson ακολουθεί τον Musk εδώ και μέρες, όπως μάθαμε από τα tweets του CEO της Tesla και της SpaceX. Στον Musk άρεσε ιδιαίτερα το βιβλίο του Isaacson για τη ζωή του Benjamin Franklin, οπότε η απόφαση να επιτρέψει στον γνωστό συγγραφέα να γράψει βιβλίο για τη ζωή του ήταν αρκετά εύκολη. Ο Musk συμπλήρωσε πως δεν αποκλείει το γεγονός να συντάξει και ο ίδιος την αυτοβιογραφία του κάποια στιγμή.

Για τη ζωή του Νοτιοαφρικανού επιχειρηματία έχουν ήδη δημοσιευθεί αρκετά βιβλία, όπως η βιογραφία του 2015 «Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future» του Ashlee Vance. Και σε αυτό το βιβλίο ο Elon Musk είχε συνεισφέρει αρκετές πληροφορίες, με τους κριτικούς να το υποδέχονται αρκετά θετικά. Ο Musk, όμως, δεν έχει δει το ίδιο θετικά άλλα βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει για τη ζωή του. Γι’ αυτό ίσως να στράφηκε στον Walter Isaacson για την δημιουργία μίας νέας, πιο αναλυτικής βιογραφίας για το πρόσωπό του.

Αν κρίνουμε από τη βιογραφία του Steve Jobs, περιμένουμε πως και στη νέα βιογραφία του Elon Musk ο Isaacson θα έχει αποκλειστική πρόσβαση στη ζωή του επιχειρηματία. Η βιογραφία του Jobs ξεχώρισε για το εξαιρετικό βάθος της και το «φως» που έριξε στον χαρακτήρα του συνιδρυτή της Apple, αποκαλύπτοντας πτυχές της ιστορίας και της προσωπικότητάς του που δεν ήταν γνωστές πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου.

Αν θες να μάθεις τα πάντα για τη ζωή του εξαιρετικά επιτυχημένου επιχειρηματία, τότε δεν έχεις παρά να περιμένεις την κυκλοφορία της βιογραφίας του Elon Musk από τον Walter Isaacson.