Ημέρα της Γυναίκας: Διαφορετικά δώρα για τις γυναίκες που αγαπάς

Περίληψη: Από θερμός με στιλ έως νέα smartphones και gaming gadgets, αυτά είναι τα πιο πρωτότυπα δώρα για την Ημέρα της Γυναίκας.

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την 8η Μαρτίου, την ημέρα που οι γυναίκες γιορτάζουν τις κατακτήσεις τους, θαυμάζουν τις επιτυχίες τους και απολαμβάνουν το πόσο ξεχωριστές είναι. Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι η τέλεια αφορμή για να πεις στον εαυτό σου ένα μεγάλο «μπράβο», να του δώσεις αγάπη και να τον επιβραβεύσεις με δώρα ή να χαρίσεις στις γυναίκες της ζωής σου όλα όσα χρειάζονται για την καθημερινότητα τους! Επειδή, λοιπόν, η ημέρα της γυναίκας πλησιάζει και θες να εντυπωσιάσεις, σου συγκεντρώσαμε μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις για να τα καταφέρεις.

Διαφορετικά δώρα για την Ημέρα της Γυναίκας #1: Fitness lovers στο τρέξιμο

imera-tis-gynaikas-diaforetika-dwra-01

Μπορεί η μέρα να είναι γεμάτη από υποχρεώσεις και δουλειές της τελευταίας στιγμής, όμως, οι γυναίκες που αγαπούν το fitness βρίσκουν πάντα τρόπο να απολαύσουν την προπόνησή τους. Είτε στην αρχή είτε στο τέλος της ημέρας, οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται φτιάχνουν τη διάθεση, αλλά και το σώμα. Αν, λοιπόν το δώρο σου έχει αποδέκτη μια γυναίκα που τρελαίνεται για τρέξιμο και workouts, κινήσου σε fit μονοπάτια. Διάλεξε, π.χ. ένα activity tracker που μετρά με ακρίβεια θερμίδες, χρόνο άσκησης και παλμούς. Ακόμα καλύτερα μπορείς να δωρίσεις ένα smartwatch, που προσφέρει αυτά και ακόμα περισσότερα.

Εκτός, όμως, από το βασικό gadget, μην διστάσεις να συμπληρώσεις το δώρο σου με ένα ειδικό μπουκάλι – θερμός. Αν γυμνάζεσαι ξέρεις πόσο σημαντικό είναι ο οργανισμός να αναπληρώνει άμεσα τα υγρά που χάνει στο τρέξιμο. Όσο για την workout playlist, οι επιλογές είναι άπειρες, το σίγουρο όμως είναι πως διαλέγοντας bluetooth ακουστικά οι προπονήσεις δε θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιες!

Διαφορετικά δώρα για την Ημέρα της Γυναίκας #2: Action δώρα για τις λάτρεις της περιπέτειας

Η ζωή είναι ένα ταξίδι με βασικό πρωταγωνιστή, επιβάτες που αλλάζουν, off-road διαδρομές και εμπειρίες. Ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια. Καταδύσεις, windsurfing, snowboarding, ορειβασία, outdoor ανακαλύψεις σε βουνά και λιμάνια όλα «αιχμαλωτισμένα» από τον φακό της νέας σου action κάμερας. Επειδή, όμως, εκτός από τη φωτογραφική, σε ένα ταξίδι απαραίτητα είναι και άλλα items, πρωτότυπες ιδέες για δώρα αποτελούν τόσο οι στιλάτες βαλίτσες αποσκευών με χαρακτήρα όσο και έξυπνα travel kits για εκείνες τις αποδράσεις της τελευταίας στιγμής που έχουν πάντα γλυκιά γεύση.

imera-tis-gynaikas-diaforetika-dwra-02

Διαφορετικά δώρα για την Ημέρα της Γυναίκας #3: Στο γραφείο, αλλά με στιλ

Από την περιπέτεια στο γραφείο και από το weekend στην καθημερινότητα. Μην παραπονιέσαι! Οι περισσότεροι από εμάς περνάμε το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας μας στο γραφείο μπροστά από έναν υπολογιστή. Η γυναίκα που αγαπάς και σκέφτεσαι, όμως, ας το κάνει με στιλ. Και με τους σωστούς tech συμμάχους. Εκτός από τα smartwatches που δένουν κυριολεκτικά στα χέρια, αλλά τα λύνουν μεταφορικά, τι θα έλεγες να κινηθείς σε μονοπάτια με λίγο μεγαλύτερη μπλε οθόνη;

Από ένα τελευταίας γενιάς smartphone που όλα τα applications χωρά, σε μοντέρνα tablets για το «σερφάρισμα» αλλά και τα e-books που σου αρέσουν έως τα πιο εξελιγμένα notebooks τα οποία εκτός από πρακτικά δίνουν στιλ στο γραφείο και την καθημερινότητα. Αν σκέφτεσαι το δώρο σου να είναι αυτό, θα σε συμβουλεύαμε να μη βιαστείς και να πάρεις το χρόνο σου. Υπάρχει λόγος. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τις αμέτρητες επιλογές σε laptops από τις οποίες μπορείς να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στην εορτάζουσα.

Διαφορετικά δώρα για την Ημέρα της Γυναίκας #4: Ανοιχτό βιβλίο, αλλά ποιο βιβλίο; 

Δεν είναι κακό να εκφράζεσαι, να εκδηλώνεις τη σκέψη και τα συναισθήματα σου, να είσαι «ανοιχτό βιβλίο». Αλλά, και να σου αρέσει τον ελεύθερο σου χρόνο να διαβάζεις βιβλία. Δεν είμαστε και λίγοι οι booklovers! Αν ξέρεις το ύφος και το λογοτεχνικό στιλ που της αρέσει να διαβάζει, τότε μπορείς να της ετοιμάσεις ένα διαφορετικό tailor-made δώρο με ένα ή περισσότερα βιβλία που πιστεύεις ότι θα κερδίσουν μία θέση στην καρδιά και τον ελεύθερο χρόνο της.

Αν της αρέσουν οι ρομαντικές ιστορίες και δεν έχει διαβάσει το «Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες», τότε ήρθε η στιγμή. Πάντως, και «Οι εφτά σύζυγοι της Έβελιν Χιούγκο» θα κερδίσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές αναγνώστριες. Έχουν τον τρόπο τους. Για όσες αγαπούν να ανακαλύπτουν νέα λογοτεχνικά είδη, τότε το «Punk 57» είναι μία εξίσου καλή επιλογή, με το «Verity» και το «Secret History» να συμπληρώνουν την ιδανική gift list! Σκέψου, μήπως, στο πακέτο σου προσθέσεις και το «Conversations with Friends» της Sally Rooney.

imera-tis-gynaikas-diaforetika-dwra-03

Διαφορετικά δώρα για την Ημέρα της Γυναίκας #6: Ώρα για gaming!

Μπορεί κάποτε να νομίζαμε ότι το gaming είναι κυρίως αντρική υπόθεση, όμως, και οι γυναίκες αγαπούν εξίσου τα παιχνίδια. Αν έχεις καταλάβει λοιπόν ότι η εορτάζουσα τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία για κονσόλες και gadgets, τότε τι θα έλεγες να την εκπλήξεις με το εντυπωσιακό Playstation VR2 για να βιώσει την επόμενη γενιά εικονικής πραγματικότητας; Σημειωτέον, και το Sony PS5 DualSense Edge Wireless Controller, χωράει μια χαρά σε συσκευασία δώρου.

Για ξεχωριστά δώρα για την Ημέρα της Γυναίκας έλα στα Public!

Είτε θες να αγοράσεις κάτι οικονομικό αλλά ξεχωριστό, είτε οι επιλογές σου είναι πιο λίγο πιο τσιμπημένες σε τιμή, ο προορισμός σου για πρωτότυπα δώρα για τις γυναίκες που αγαπάς είναι ένας, τα Public. Περιηγήσου ελεύθερα στα καταστήματα Public και το public.gr και διάλεξε προσεκτικά το δώρο που φέτος θα ενθουσιάσει τη φίλη σου!