Ταξίδι τελευταίας στιγμής; Οργάνωσέ το με Next Day Delivery

Περίληψη: Το ταξίδι τελευταίας στιγμής γίνεται πιο εύκολο από ποτέ. Με το Next Day Delivery, όλα τα προιόντα που χρειάζεσαι έρχονται στην πόρτα σου την επόμενη ημέρα!

Το καλοκαίρι έφτασε! Ο υδράργυρος ανεβαίνει και όπως καταλαβαίνεις ήρθε η ώρα για συναρπαστικές εκδρομές με την παρέα. Εκτός από τις καθιερωμένες καλοκαιρινές διακοπές, που σίγουρα θέλουν πρόγραμμα, ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής έχει τη δική του χάρη. «Μα καλά πότε θα προλάβω να ετοιμαστώ;», θα αναρωτιέσαι. Το Public έχει μεριμνήσει για αυτό. Το Next Day Delivery είναι γεγονός και φέρνει στην πόρτα σου πάνω από 100.000 προϊόντα την επόμενη ημέρα.

Next Day Delivery: Ετοίμασε βαλίτσες στο τσακ μπαμ!

Στο Public.gr μπορείς να βρεις όλα τα απαραίτητα για το ταξίδι σου. Αυτό το γνωρίζεις. Ακόμα και αν είσαι απόλυτα οργανωτικός, είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια ανάγκη ή να ξεχάσεις κάτι. Ειδικά αν μιλάμε για ένα ταξίδι τελευταίας στιγμής. Τώρα μπορείς να επωφεληθείς από τη δυνατότητα άμεσης παράδοσης και να απολαύσεις τον αυθορμητισμό ενός last-minute trip.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να επισκεφθείς το Public.gr. Επιλέγοντας τα προϊόντα που χρειάζεσαι για το ταξίδι σου, βεβαιώσου πως αναφέρεται η σήμανση «Παράδοση σε 24-48 ώρες». Για πιο εύκολη αναζήτηση χρησιμοποίησε το αντίστοιχο φίλτρο διαθεσιμότητας «Παράδοση σε 24-48 ώρες». Αν τα προϊόντα που χρειάζεσαι φέρουν αυτή τη σήμανση, αυτό σημαίνει πως είναι διαθέσιμα για Next Day Delivery. Ολοκληρώνεις κανονικά την παραγγελία σου πριν από τις 17:00 (Δευτέρα με Παρασκευή) και αυτή θα φτάσει σε εσένα την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Φορτώνεις βαλίτσα και έφυγες για ταξίδι. Τόσο απλά!

last-minute-trip

Προτάσεις για το καλύτερο ταξίδι τελευταίας στιγμής!

Περισσότερα από 100.000 προϊόντα Next Day Delivery βρίσκονται στη διάθεσή σου, για ένα ονειρεμένο last-minute trip. Από πού να ξεκινήσεις όμως; Σίγουρα, οι ανάγκες του κάθε ταξιδιώτη είναι διαφορετικές, ωστόσο υπάρχουν ορισμένα πράγματα που χρειαζόμαστε πάνω κάτω όλοι μας. Ξεκινάμε με τι άλλο; Mε μια βαλίτσα. Μια ανθεκτική βαλίτσα τρόλεϊ θα κάνει το ταξίδι σου αρκετά πιο άνετο. Εξίσου απαραίτητη με μια αξιόπιστη βαλίτσα είναι και μια φωτογραφική μηχανή πραγματικά υψηλών προδιαγραφών.

Ακόμα και αν πρόκειται για μια ολιγοήμερη απόδραση, σίγουρα θα έχεις πράγματα που θα θες να θυμάσαι. Η Sony Cyber-shot DSC H300 υπόσχεται επαγγελματικού επιπέδου λήψεις, με σχεδίαση DSLR και οπτικό ζουμ 35x! Ο αισθητήρας 20MP που φέρει η φωτογραφική μηχανή της Sony, σου δίνει τη δυνατότητα να απαθανατίσεις κάθε λεπτομέρεια σε οποιαδήποτε σκηνή. Επιλέγοντας φωτογραφική μηχανή μην ξεχάσεις και τα σχετικά αξεσουάρ (θήκες, φίλτρα, κάρτες μνήμης κλπ.) για να απογειώσεις τις λήψεις σου.

Στο ταξίδι σου, το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα το περνάς λογικά έξω. Καλοκαίρι είναι άλλωστε. Επειδή το να ξεμείνει το κινητό σου από μπαταρία είναι το τελευταίο πράγμα που θες, ένας φορητός φορτιστής όπως το Xiaomi Redmi Power Bank 10000mAh σου προσφέρει γρήγορη φόρτιση προστατεύοντας τη συσκευή σου από υπέρταση.

Απαραίτητο αξεσουάρ για το ταξίδι σου – ειδικά αν αυτό είναι μακρινό – είναι τα ακουστικά. Τα true wireless ακουστικά τελευταίας τεχνολογίας συνδυάζουν τον άνετο σχεδιασμό και τον hi-fi ήχο για τους λάτρεις της μουσικής. Τα Apple AirPods ξεχωρίζουν προσφέροντας κρυστάλλινο ήχο και υψηλή διάρκεια μπαταρίας με έως και 5 ώρες χρήσης. Για την παρέα μπορείς να επιλέξεις ένα προηγμένο φορητό ηχείο ώστε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας μαζί την αγαπημένη σας μουσική. Το smart φορητό ηχείο Sonos Roam, παράγει λεπτομερή ήχο, ενώ συνδέεται εύκολα στο Wifi, το smartphone ή το tablet σου. Φυσικά, με Next Day Delivery μπορείς να προμηθευτείς και όλα τα απαραίτητα για τις βουτιές σου. Στο Public.gr θα βρεις τσάντες, καρέκλες παραλίας, πετσέτες θαλάσσης, αντηλιακά και στρώματα για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης.

Όπως καταλαβαίνεις με το Next Day Delivery, το ταξίδι τελευταίας στιγμής οργανώνεται σε χρόνο dt. Την επόμενη φορά που θα πέσει ξαφνική πρόταση για ταξίδι, μην διστάσεις να πεις ναι σκεπτόμενος «πότε θα ετοιμαστώ». Για χιλιάδες ακόμα προϊόντα Next Day Delivery από όλες τις κατηγορίες, μπες στο Public.gr και απόλαυσε την απόλυτη εμπειρία αγορών!