Ποιο καλοκαιρινό μέρος είσαι; Κάνε το quiz!

Περίληψη: Αν δεν έχεις επιλέξει τον προορισμό των καλοκαιρινών σου διακοπών κάνε το quiz και ανακάλυψε τι σου ταιριάζει! Για όλα τα άλλα υπάρχει το Public!

Μπήκε Ιούνιος, οι ζέστες ξεκίνησαν, τα πρώτα μπάνια έγιναν και τα πρώτα παγωτά φαγώθηκαν! Οι σκέψεις για διακοπές και εκδρομές γίνονται όλο και πιο έντονες. Μέσα σε όλα αυτά έχεις και τους φίλους να σε ρωτάνε «που θα πας διακοπές φέτος;» κι εσύ ακόμα το σκέφτεσαι. Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα! Μην προβληματίζεσαι άλλο γιατί εμείς είμαστε εδώ για σένα. Ετοιμάσαμε ένα fun quiz που μέσα από λίγες ερωτήσεις θα καταλάβει τι καλοκαιρινός τύπος είσαι και ποιος προορισμός σου ταιριάζει. Φέτος το σύνθημα είναι «περισσότερο καλοκαίρι, περισσότερη διασκέδαση!» γιατί όπου κι αν βρεθείς (ή σου πει το quiz να βρεθείς 😂) μπορείς να περάσεις τέλεια!

Είσαι τύπος «καλοκαίρι = θάλασσα»;

Μπορεί να μην έχουμε κάποιο στοιχείο που να επιβεβαιώνει την άποψή μας, αλλά πιστεύουμε πως για τους περισσότερους ανθρώπους, στην Ελλάδα τουλάχιστον, το καλοκαίρι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την θάλασσα. Είτε μιλάμε για νησιά είτε για την ηπειρωτική Ελλάδα, οι παραθαλάσσιοι προορισμοί είναι αυτοί που έχουν τη μερίδα του λέοντος στις προτιμήσεις για διακοπές ή σύντομες εκδρομές.

Video Duration
0:30

Πώς θα διασκεδάσεις στην παραλία λοιπόν; Η αγαπημένη ασχολία πολλών (και εμάς) δεν είναι άλλη από το διάβασμα ενός βιβλίου. Το καλοκαίρι προτιμάμε τα αστυνομικά, αλλά εσύ μπορείς να επιλέξεις μεταξύ εκατοντάδων έργων από όποια κατηγορία σου αρέσει, στα βιβλιοπωλεία των καταστημάτων Public και στο Public.gr. Για άλλους η παραλία πάει χέρι-χέρι με παιχνίδια. Beach volley, ρακέτες, νεροπίστολα και πολλά ακόμα παιχνίδια μπορείς να παίξεις φέτος δίπλα (ή μέσα) στο νερό με μία επίσκεψη στο Public.

Καλοκαίρι στο βουνό!

Αν η ζέστη σε κάνει να θέλεις να πάρεις τα βουνά, δεν σε αδικούμε καθόλου. Το βουνό παραμένει δημοφιλής επιλογή και το καλοκαίρι και σου δίνει την ευκαιρία να ξεφύγεις τόσο από την πόλη όσο και από τις υψηλές θερμοκρασίες. Ευτυχώς η Ελλάδα έχει «άπειρους» ορεινούς προορισμούς που μπορείς να επισκεφθείς. Οι δραστηριότητες που μπαίνουν σε πρώτο πλάνο εδώ είναι η πεζοπορία και η γυμναστική στη φύση γενικότερα. Άρα χρειάζεσαι ένα smartwatch και ασύρματα ακουστικά! Έτσι θα παρακολουθείς την πρόοδό σου και θα γυμνάζεσαι ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική.

Summer-Destination-Quiz-01

Οι καλύτερες διακοπές είναι στην άδεια πόλη!

Τον δεκαπενταύγουστο τα αστικά κέντρα αδειάζουν. Δεν είσαι κι εσύ στα άτομα που έφυγαν όμως, εσύ μένεις πίσω για να ευχαριστηθείς όλα όσα έχει να σου προσφέρει η πόλη, χωρίς να υποφέρεις πλέον από κίνηση και φασαρία! Καλή και η παραλία, αλλά σε αυτή μπορείς να «πεταχτείς» τα Σαββατοκύριακα. Οι ημέρες που η πόλη ρίχνει ρυθμούς είναι οι καλύτερες για να την εξερευνήσεις. Ξεκίνα τις βόλτες λοιπόν! Αν βρίσκεσαι στην Αθήνα, μία τέλεια ιδέα για έξοδο είναι το Φεστιβάλ Αθηνών, το οποίο έχει παραστάσεις όλο το καλοκαίρι. Ξέρεις τι ακόμα είναι πολύ fun; Αν έχουν μείνει και οι φίλοι σου πίσω και δεν βρίσκονται σε κάποια παραλία, φώναξέ τους στο σπίτι για barbecue και δροσιστικά cocktails.

Τα απαραίτητα κάθε καλοκαιριού

Όποιο μέρος κι αν ταιριάζει στα δικά σου σχέδια για διακοπές φέτος, υπάρχουν μερικά summer essentials που τα χρειάζεσαι παντού. Πρώτο απαραίτητο είναι οι πολλές φωτογραφίες! Κράτησε κάθε ανάμνηση ζωντανή κάνοντας ασταμάτητα «κλικ»! Για τέλεια αποτελέσματα θα επίλεξε είτε ένα νέο κορυφαίο smartphone ή μία φωτογραφική μηχανή με τρομερή ποιότητα. Βέβαια, αν είσαι τύπος του βουνού ή των extreme sports τότε μάλλον χρειάζεσαι μία action camera.

Κάνε το κουίζ και βρες το μέρος που σου ταιριάζει!

Αφού είδαμε πως θα πετύχεις το maximum fun φέτος το καλοκαίρι, καιρός να δούμε και σε ποιο μέρος θα ταξιδέψεις φέτος το καλοκαίρι. Απάντησε (ειλικρινά!) στο παρακάτω quiz και ανακάλυψε ποιο μέρος σου ταιριάζει!